Antec Sonata IV – eleganta si silentiozitate

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 July, 2011.


Eleganta carcasei se rasfrange pana si asupra modului in care sunt impachetate accesoriile, cutia de carton in care vin acestea din fabrica fiind insurubata in interiorul carcasei, nu prinsa cu bride sau mai rau, lasata libera sa se plimbe prin carcasa in timpul transportului. In cutia cu accesorii gasim toate surburile de care am putea avea nevoie in utilizarea carcasei (inclusiv thumb-screws pentru SSD), cablul de alimentare al sursei, un abtipild Antec, precum si un adaptor de la 5.25 la 3.25″, in cazul in care doriti sa utilizati o unitate floppy sau o unitate externa de 3.25″.

Sursa inclusa in pachet este Antec Neo Eco 620C, o sursa singe-rail cu 48A pe rail-ul de 12v, certificata 80PLUS si din ceea ce am testat noi, suficient de silentioasa pentru majoritatea utilizatorilor.
.

Comentarii

11 comentarii la: Antec Sonata IV – eleganta si silentiozitate

 1. E timpul pentru un upgrade de la vechea mea pasiune … Antec SONATA III ! (si acum voi putea folosi mai usor si portul USB 3.0 🙂

 2. al a scris pe:

  Totul bine si frumos pana la proba practica… incearca sa conectezi cablu sata si alimentare la ssd-ul ala. NU POTI! FAIL pentru Antec. Am asamblat un sistem cu o carcasa similara si cablurile de alimentare si sata de la ssd-ul ala dadeau in dunga metalica din fata conectorilor. Am ajuns sa pun ssd-ul total aiurea pe acolo.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Eu am incercat si nu am avut nici o problema…depinde si de ce cabluri folosesti 🙂

 4. al a scris pe:

  Eu am incercat cu un ssd Vertex 3 240 gb si cablurile aferente unei placi de baza Intel DP67DE. Nu mai stiu exact ce sursa era, dar cablurile pareau standard.

 5. Tile a scris pe:

  Antec nu au reusit sa ma impresioneze cu seria Sonata si observ ca nici de data asta nu au facut-o. Problema acestei serii de carcase este montantul pentru hard disk-uri.

 6. Ar fi fost si mai tare daca ar fi avut si avut posibilitatea de montare a unui fan lateral pentru a bate pe CPU.

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Mufele erau drepte sau in unghi de 90? Cu sau fara sigurante?

 8. dellbell a scris pe:

  nu se compara cu Corsair Obsidian …

 9. Tu compari un BMW cu un Ferrari?

 10. bLinky a scris pe:

  daca piciorusele alea din cauciuc sunt la fel ca la sonata 3 dupa cum apar in poze, asta este un puct slab pe care se pare ca nu l-au remediat. in plus, ar fi fost buna daca ar fi scos si un model fara sursa incorporata pentru cei care au deja una chiar mai puternica decat cea prezenta aici. pentru mine unul, nu merita inca sa fac upgrade la vechea sonata 3, diferenta de bani nu justifica cel putin pt mine upgrade-urile aduse.

 11. Cea mai silentioasa din familia Sonata e Sonata Proto. Inca nu am intalnit carcasa mai silentioasa decat aceasta….

Lasa-ne un comentariu: