DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

Exterior

 
Carcasaa este dotat cu geam, pe laterala din stanga, in timp ce laterala dreapta este construita dintr-o singura bucata, fara geam sau perforatii pentru aerisire. Latura superioara are o forma interesanta, agresiva, fantele permitand AIO-ului sa evacueze aerul cald din carcasa. Butoanele Power si Reset, impreuna cu cei doi conectori frontali USB 3.0 precum si conectorii audio in/out sunt pozitionate tot pe latura superioara a carcasei.

Latura inferioara este dotata cu picioruse din cauciuc, pentru atenuarea vibratiilor, precum si cu un filtru de praf detasabil, pentru sursa. Cea mai interesanta parte a carcasei este masca frontala, care are un design original si adaposteste rezervorul sistemului de racire. De fapt, cilindrul transparent are doar rol de protectie, lichidul circuland prin cele doua spirale colorate.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

 1. vibeup a scris pe:

  placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine 😀

 2. Mugurel a scris pe:

  Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

 4. Mugurel a scris pe:

  Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

 5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

Lasa-ne un comentariu: