DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

Temperatura, nivel de zgomot si consum

 

Pentru a masura temperatura am folosit RealTemp 3.70 si am inregistrat temperatura maxima atinsa de nuclee in LOAD, dupa o sesiune de Prime 95 64bit. Temperatura mediului ambient s-a mentinut in jurul valorii de 28 oC pe tot parcursul testelor.

Pentru a masura nivelul de zgomot am utilizat un decibelmetru profesional produs de Voltcraft, mai precis modelul SL200 si am rulat Crysis 2 in 1920×1200 4xAA. Testele au fost realizate intr-o camera dotata cu geamuri termopan, zgomotul de fundal in aceasta camera fiind mai mic de 32.9dB. La fel ca si in cazul testelor de temperatura, trebuie sa retinem ca valorile prezentate in tabelul de mai sus se aplica strict sistemului de referinta folosit in articolul de fata. Nivelul de zgomot nu va fi acelasi in cazul in care distanta dintre aparatul de masura si placa sistem difera, in cazul in care orientarea aparatului difera, s.a.m.d.

Dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, temperatura procesorului nu trece de 49 oC, in timp ce placa video se mentine sub 80 oC. Tinand cont ca am obtinut 53 oC utilizand Noctua NH-D14 pe Core i5 6400, as spune ca DeepCool au facut o treaba destul de buna cu Captain 360.

In jocuri, sistemul nostru consuma ~ 154W, iar nivelul de zgomot nu trece de 39dB, in timp ce in Prime 95 am inregistrat doar 84W si 33.7dB.

 
snaphsot0411

snaphsot0429
 

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

 1. vibeup a scris pe:

  placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine 😀

 2. Mugurel a scris pe:

  Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

 4. Mugurel a scris pe:

  Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

 5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

Lasa-ne un comentariu: