DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

CPU & RAM

 
Am testat Core i5 6400 aici, iar GTX 950 a beneficiat de un review dedicat aici, prin urmare nu vom insista asupra testelor de performanta. Am rulat doar cateva dintre testele pe care le folosim deobicei pentru a vedea cum se comporta un sistem de 1000 USD in zilele noastre. Rezultatele nu sunt deloc rele, sistemul nostru obtinand performante chiar bune pentru pretul sau.

 
snaphsot0414

snaphsot0418

snaphsot0419

snaphsot0421

snaphsot0423

snaphsot0428

 

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

 1. vibeup a scris pe:

  placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine 😀

 2. Mugurel a scris pe:

  Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

 4. Mugurel a scris pe:

  Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

 5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

Lasa-ne un comentariu: