DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

3D

 
Nici in jocuri nu avem parte de surprize, in fond stim prea bine cum se comporta GTX 950. Practic, in 1920×1200, daca nu vom folosi cele mai agresive setari, vom putea rula majoritatea titlurilor moderne fara nici un fel de problema. Despre MOBA-uri sau MMORPG-uri nici nu mai are rost sa discutam, acesta vor rula impecabil pe un astfel de sistem.

 

snaphsot0416

snaphsot0417

Games

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

 1. vibeup a scris pe:

  placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine 😀

 2. Mugurel a scris pe:

  Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

 4. Mugurel a scris pe:

  Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

 5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

Lasa-ne un comentariu: