Asus G60J – ROG intalneste Core i7 Mobile

Scris de: , in categoria: Diverse, in 30 October, 2009.

Pentru a ne face o impresie mai buna legata de conditiile diferite in care fiecare va utiliza acest notebook, in anumite teste sintetice am utilizat doua profile diferite pentru Power Management: High Performance si Power Saver. E interesant de vazut cat de mult scad performantele in Power Saver si e bine de stiut la ce performante sa va asteptati daca trebuie sa faceti niste calcule in timp ce economisiti bateria.

Vom incepe suita de teste cu doua aplicatii care verifica unitatile de stocare: HD Tach si ATTO Disk Benchmark. Solutia de stocare adoptata de Asus este compusa din doua HDD-uri Seagate de 500GB, conectate separat (deci nu RAID).

Primul: HD Tach

hdtach

Rezultate normale pentru un astfel de HDD. N-am sa comentez, deoarece toate datele necesare se afla in screenshot-ul de mai sus.

Sa vedem si ATTO Disk Benchmark:

atto

Evident, nu ne asteptam la rezultate iesite din comun, insa solutia aleasa de Asus ofera performante absolut normale pentru un astfel de dispozitiv. Un SSD ar fi schimbat cu totul datele problemei insa, din pacate, pretul ar fi fost serios afectat prin includerea unui SSD performant de capacitate mare.

Comentarii

7 comentarii la: Asus G60J – ROG intalneste Core i7 Mobile

 1. Mihai a scris pe:

  Pacat ca il strica rezolutia display-ului. Am aceeasi rezolutie pe un ASSUX F3F vechi de aproape 3 ani care are un display mai mic de doar 15.4″. DELL reuseste sa ofere fullhd cu rgbled backlight in diagonala asta.

 2. Pare bine construit…aveam o impresie proasta despre laptopurile asus, un prieten care avea un model mai vechi, de acum 2 ani, caruia ii iesisera balamalele de la capac/ecran.

 3. Eu cred ca merge destul de bine.

 4. aloe vera a scris pe:

  l-a incercat vreo careva?

 5. La incercat vreo careva?Astept pareri.Multumesc.

 6. Am auzit ca laptopurile Asus nu sunt chiar bune, se strica destul de repede..insa am pe cineva care are un asus destul de performant si n-a avut probleme cu el pana acum.

 7. Nu ca am lua noi apararea vreunui producator, dar suprinzator Asus si Toshiba sunt cele mai fiabile laptopuri in ultimii ani; vezi aici un studiu recent: http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

Lasa-ne un comentariu: