Prezentare – Alienware AW2521H Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 10 February, 2021.

 
La fel ca si fratele sau mai mare, Alienware AW2521H este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, cablul USB, un cablu Display Port, un cablu Mini Display Port -> Display Port si manualul utilizatorului. Monitorul face parte din seria de produse care se incadreaza in curentul Legend Industrial Design al producatorului american – daca Alienware AW2720HF era livrat in versiunea Lunar Light, Alienware AW2521H etaleaza cealalta schema coloristica, Dark Side of the Moon, in toata splendoarea ei.

Si aceasta beneficiaza de pe urma sistemului de iluminare AlienFX, integrat in piciorul monitorului, respectiv in logo-ul Alienware, iluminarea putand fi controlata atat din meniul OSD, cat si cu ajutorul aplicatiei Alienware Control Center / Alienware FX. Asa cum ne-a obisnuit producatorul, Alienware AW2521H ofera posibilitati avansate de ajustare, display-ul putand pivota in plan orizontal cu pana la 20 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 21 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 130mm pentru reglarea inaltimii, iar cei care lucreaza in mod portrait pot utiliza fara probleme monitorul in acest fel.

Conectica este pozitionata in stanga si in dreapta montantului piciorului de sprijin, pe partea din spate. In partea stanga, gasim un conector standard pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor), 2 conectori HDMI 2 si 1 conector Display Port 1.2, in timp ce in dreapta piciorului gasim un conector USB 3.2 Gen 1 upstream, 2 conectori USB 3.2 Gen 1, si un conector Line Out.

Pe latura inferioara a display-ului gasim 2 conectori USB 3.2 Gen 1, unul dintre acestia fiind compatibil cu tehnologia Nvidia Reflex, in timp ce al doilea este compatibil cu tehnologia Power Charging. Tot aici gasim si un conector audio out pentru casti. La fel ca si in cazul fratelui mai mare, piciorul monitorului contine cu o zona de trecere pentru cabluri, iar zona mediana in care sunt dispusi majoritatea conectorilor este acoperita cu un capac detasabil.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Alienware AW2521H Gaming Monitor

Lasa-ne un comentariu: