Sandy Bridge – Mobile in test IV

Scris de: , in categoria: Diverse, in 7 February, 2011.

Pentru a vedea cum se comporta Asus G73S, cu al sau Sandy Bridge in aplicatiile de zi cu zi am inclus in review si un test de conversie si editare a unor imagini. In acest scop am folosit setul de poze pentru batch conversion-ul lui Irfan View cat si poza de editat in Photoshop CS5 pe care le-a folosit si colegul meu Tudor in articolul lui. لعبة بلاك جاك مجانية ; evident, am utilizat aceleasi setari pentru a obtine un rezultat comparabil.

In cazul Irfan View a fost vorba de un set de imagini, 50 la numar, ce au suferit prin batch conversion-ul Irfan View modificari de dimensiune (de la 3000 de pixeli latime la 1280 de pixeli), reglaje ale culorilor cat si modificari ale orientarii si rotii. In plus s-au aplicat la fiecare imagine o serie de filtre (Sharpen, Contrast si Blur) cat si un watermark de 200 x 200 pixeli. In cazul lui Photoshop CS5, am incarcat o imagine ce a fost modificata utilizand Radial Blur-ul la 100% urmat fiind de operatiunea de Extrude. La ambele teste am cronometrat timpul necesar pentru finalizarea operatiunilor rezultatele putand se le vedeti in graficul de mai sus. Este un rezultat foarte bun, scalarea platformei in cazul aplicatiilor de acest gen fiind foarte buna. Am mai lucrat cu Photoshop pe notebook-ul Asus si va pot spune ca performanta, comparata cu cea a platformei Arrandale, este vizibil mai mare in lucrul cu imagini mari, filtre s.a.m.d. Nu am avut in niciun moment senzatia ca lucrez pe un notebook, totul s-a petrecut rapid si fara timpi morti.

Comentarii

3 comentarii la: Sandy Bridge – Mobile in test IV

  1. Andrei a scris pe:

    Salut.

    Cred ca acest articol a fost mai mult un review la notebook-ul Asus. Ma asteptam sa vad testat un laptop care nu are un GTX 460 integrat, ci in schimb sa contina doar un CPU Sandy Bridge cu grafica integrata. Sper sa vad un astfel de test in curand.

    PS: notebook-ul este de nota 10!

  2. daca problemele pt Sandy Bridge sunt valabile si pe platformele mobile, atunci testul de azi se putea concluziona altfel:
    SEE YOU SOON !

  3. Robert a scris pe:

    Partea mobila nu prea va fi afectata ca problema ascestor chipseturi este cu controlerul de port SATA3. La noile chipseturi rar se vor folosi mai mult de 2 porturi sata, si in acel caz se pot folosi porturile de 6 Gbps care nu sunt afectate. Aici este alegerea producatorului ce va face. 🙂

Lasa-ne un comentariu: