GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

In timp ce noi overclockam…

…au existat multi oameni care au avut grija ca aceasta experienta sa fie una memorabila. Nu ii pot uita aici pe membrii juriului, in special cei doi cunoscuti overclockeri, Hicookie si Elmor. Ei au supravegheat rezultatele obtinute si s-au asigurat ca totul este conform regulamentului, impreuna cu supraveghetorii fiecarei echipe (a existat cate un oficial Gigabyte la 2 echipe).

Sue si Sinclair de la Gigabyte, alaturi de Elmor

Hicookie

Omul de baza al competitiei, care s-a ocupat de umplerea termosurilor cu azot. Multumim!

Domnisoarele care au inveselit atmosfera si ne-au adus berea la masa

Nvidia 3D – demonstratie live

Cel mai important dozator, dupa cel de azot, desigur.


Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: