GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Overclockers… Let the games begin!!!

Dupa introducerea oficiala, am trecut cu totii la treburi mai serioase. Placile de baza si placile video trebuiau izolate, respectiv modificate, tuburile de azot trebuia montate pe acestea, componentele trebuiau testate, timpul era scurt si toti eram foarte ocupati. A fost o placere sa intalnim din nou oameni talentati, fiecare avand propria metodologie de lucru si de testare. Pentru o zi, crema overclocking-ului european a impins platformele dincolo de limita in cadrul aceluiasi eveniment, in aceeasi camera. O astfel de experienta poate fi cu greu descrisa in cuvinte, sentimentul pe care il ai atunci cand lucrezi intr-o asemenea companie fiind absolut inaltator.

Belgia – Pt1t si Massman

Cehia – Wlk si OBR

Elvetia – Besi si splmann

Franta – JMAX_OC si DAMI1STM

Grecia – Hipro5 si GPRHellas

Italia – Delex si GiaXi

Marea Britanie – Midland Computer

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: