GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Dupa-amiaza ne-am intors la hotel, foarte obositi dar fericiti. Am vazut un oras frumos, o capitala europeana in adevaratul sens al cuvantului. In hotel ne asteptau doua domnisoare din partea Gigabyte, care ne-au oferit ecusoanele si tricourile pe care a trebuit sa le purtam in timpul competitiei. Ecusoanele le-am purtat, dar la capitolul tricouri am fost singura tara care a facut nota discordanta, purtand tricourile GOOC special customizate cu tricolorul nostru. Pentru ca suntem mandrii sa ne reprezentam tara, oriunde in lume.

Dupa o zi agitat in orasa, ne-am retras in camera pentru o portie de somn bine-meritata, inainte de cina primei seri.

Dupa cina am poposit la o terasa, alaturi de membrii echipelor din Spania, Belgia, Rusia, Italia si Polonia. Evident, s-a consumat o cantitate mare de bere locala, asa ca in jurul orei 2 noaptea ziua a luat sfarsit si am tras un pui de somn binemeritat. Doar a doua zi era concursul, nu-i asa?

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: