GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Incheiere

.

Din pacate, nu pot descrie in cuvinte senzatia pe care acest eveniment a lasat-o in urma sa.  A fost prea frumos si prea scurt si ne-a indus dorinta de a ne intalni din nou cat mai curand posibil. Sa intalnesti oameni care impart aceeasi pasiune, sa concurezi alaturi de cei mai buni overclockeri din Europa, sa iei parte la un asemenea eveniment… o asemenea experienta trebuie traita, nu povestita.

Le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au facut posibil un asemenea eveniment. In primul rand, echipei locale, Gigabyte Romania, pentru organizarea preliminariilor din tara noastra. In al doilea rand, reprezentantilor Gigabyte, Intel, Nvidia, Kingston si Enermax din Cehia, pentru organizarea evenimentului de acolo. Nu in ultimul rand, lui Hicookie si lui Elmor, pentru contributia adusa unui eveniment destinat overclockerilor.

Nu as putea sa ii uit pe cei de la Overclocking-TV, Trouffman si Xyala, datorita carora ne-ati putut vedea si sustine de acasa. Le multumim si pentru pozele puse la dispozitie pentru realizarea acestui articol, atat lor cat si colegului Codrin Coman de la XtremPC, respectiv Cristi Movanu de la Gigabyte.

Salutarile noastre membrilor echipei Turciei (hey si tosuner_mc) care nu au participat la acest eveniment, cat si prietenilor din Ungaria (Achilleus) si Portugalia (Nero si PPInDaHouse). Sper sa ne intalnim cat mai curand.

Nu in ultimul rand, va multumim voua, celor care ne-ati sustinut de acasa. Fie ca ne-ati trimis SMS-uri, sau ati discutat pe site sau pe forum, sau pur si simplu ati urmarit transmisia celor de la Overclocking-TV, datorita voua am avut o motivatie in plus de a trage si mai tare, de a obtine un loc si mai bun.

Asteptam cu interes urmatoarele competitii internationale, odata si odata tot vrem sa aducem trofeul acasa, atat pentru noi cat si pentru voi, cei care ne-ati urmarit cu sufletul la gura.

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: