GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Seara

Dupa o competitie frumoasa si obositoare, ne-am retras in camere cateva ore pentru a ne odihni. La ora 20:00 incepea petrecerea oficiala de inchidere. Dupa o cina bine-meritata, organizatorii ne-au delectat cu un show de acrobatii cu bauturi, un maestru in realizarea cocktail-urilor fiind invitat special pentru aceasta ocazie.

Apoi trei domnisoare ne-au intretinut cu piese “clasice” interpretate cu ajutorul a doua viori si a unui violoncel, electrice, desigur.

Ulterior, petrecerea a continuat pana tarziu cu bere si cocktail-uri din belsug.

In jurul orei 2 noaptea ne-am retras in camera impreuna cu echipa Poloniei pentru a degusta berea adusa de acestia de acasa, iar mare parte din “gasca” au continuat petrecerea intr-un club din oras. Noi eram prea obositi si in plus, aveam avion la ora 11 dimineata. In Bucuresti am ajuns Sambata, la ora 14:30.

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: