GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Dupa un scurt tur al salii, am fost anuntati ca se vor trage la sorti mesele. Colegul meu Matei s-a ocupat de acest amanunt, si a tras biletul cu numarul 14. Initial am crezut ca fiecare se va aseza la masa cu numarul corespunzator, dar, de fapt, numerele de pe bilet indicau ordinea in care fiecare isi alege masa. Astfel incat am plecat de la masa numarul 14 (unde ulterior au venit Belgienii) si am ajuns la o masa din primul rand, intre Spania si Franta.  Pe masa ne asteptau componentele, aranjate frumos de organizatori.

Codrin ne-a facut o poza de grup, impreuna cu Cristi de la Gigabyte si apoi ne-am asezat la masa si am inceput sa despachetam.

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: