GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2009.

Competitia

Ne-am trezit cu noaptea in cap, pentru a capata forte in urma micului dejun copios si pentru a ajunge putin mai devreme in sala de concurs (trebuia sa fim acolo la ora 8 dimineata).  Sala in care s-a desfasurat concursul era situata la etajul 24 al hotelului si beneficia de o priveliste superba asupra orasului. Dupa cum vedeti in ultima poza de pe pagina precedenta, soarele care ne-a acompaniat plimbarea din ziua anterioara disparuse, norii negrii acoperisera cerul si ploaia batea in geam. O atmosfera numai buna pentru somn… errrrr, overclocking.  Sala amenajata de Gigabyte era impartita in 3: in partea din stanga erau expuse diverse produse ale sponsorilor competitiei, partea centrala era dedicata evenimentului, iar extrema dreapta gazduia recipientele cu azot precum si masa presei, de unde colegii de la SyndromeOC / Overclocking-TV au transmis live evenimentul.

Enermax ne-au incantat cu o serie de zgarie-nori de inspiratie Taiwaneza, construiti din ventilatoare. De asemenea, au avut expuse cele mai noi modele de surse de alimentare, printre care Modu 82+ dar si noul Galaxy de 1250W.

Nvidia au expus ION-ul, dar si ochelarii 3D, care au fost de altfel atractia presei.

Kingston au aratat publicului un numar mare de modele de memorii si stick-uri USB.

Evident, nu puteau sa lipseasca sistemele demo ale celor de la Gigabyte, precum si ultimele modele de placi de baza ale acestora.

In partea din dreapta a salii, rezervoarele cu azot dominau peisajul.

Langa acestea, de la masa presei, colegii Trouffman si Xyala au adus competitia pe ecranele voastre, in timp real. Merci beaucoup Trouffman et Xyala, Overclocking-TV est merveilleux!!!

In aceeasi zona, un cub de gheata care gazduia un EX58-Extreme, precum si sigla GOOC, sublinia “raceala” evenimentului. Felicitarile noastre pentru Cristi, se pare ca ideea pusa in practica in Romania a avut multi adepti in randurile companiei, astfel incat pentru noi nu a fost nici o supriza sa gasim acest cub de gheata acolo. Si daca imi este permis, cubul de la GOOC Bucuresti arata si mai bine!

Comentarii

4 comentarii la: GOOC 2009 – Finala Europeana – Praga 16-18 Aprilie

  1. am citit editorialul tau. voi, cei care ati participat la concurs…sunteti atipici. cand am citit ca ati iesit la bere cu concurenta, m-am gandit ca iese cu bataie. ca le transmiteti din partea tuturor romanilor solidari cu vadim si becali un elegant spit in tibie sau un stramosesc baltag dupa ceafa. si nu in ultimul rand, un amanunt v-a scapat. chiar puteati sa fiti fericitii castigatori. pai…fetiscanele alea care serveau bere n-au avut parte de o tranta strasnica, romaneasca??? adica, minunatul concurs de overclocking putea fi continuat sus, in camera/camere. diferenta era ca trebuia sa incalziti componentele, nu sa le raciti. in loc de azot, foloseati whisky. si chiar ieseati pe primul loc. lasand gluma la o parte, felicitari pt. participare, am vazut ca nu conteaza asa mult clasamanetul.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    E….noi ne-am bucurat sa ne intalnim cu altii ca noi de prin alte parti, asta este mai important decat cine iese pe primul loc. Cat despre fetiscane, suntem cuminti domle…suntem cuminti 🙂

  3. 007 si 1/ 2 a scris pe:

    Va felicitam si noi, desi cu intarziere… Este un rezultat meritat si data viitore o sa fie mai bine! Toate cele bune de la Predeal.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Sa speram, sa speram. 😀

Lasa-ne un comentariu: