LAB501 Community Workshop – Editia VII – Thermaltake

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 26 May, 2016.

LAB501 Community Workshop

 

Timpul trece, lansarile se succed… Computex-ul se apropie iar noi vom vedea in curand noutati peste noutati, evident in domeniul hardware. Ei bine, alaturi de membrii comunitatii noastre suntem si noi la fel de activi, prin urmare pe data de 20 Mai ne-am intalnit din nou la sediul evoMAG, pentru editia cu numarul 7 a fenomenului denumit LAB501 Community Workshop. Daca ati trait pe alta planeta pana acum si nu stiti despre ce este vorba, mai jos puteti gasi lista completa a workshop-urilor organizate de noi pana acum.

Primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD.

Ei bine, pe data de 20 Mai a venit randul unui alt nume greu in domeniu sa participe la intalnirea cu forumistii LAB501, inculpatii fiind cei de la Thermaltake, prin prezenta importatorului oficial Thermaltake in Romania. I-am avut alaturi pe forumistii nostrii dragi – Snowbawls, ktf, war4peace, georgesil, NCMihai, Robison, Bugsy004, kobroro, damnedsky, Jocker si Grip – parteneri la fel de dragi – Marius, Iulian si Soulwise de la evoMAG, precum si pe Catalin, alias xwoodoo, de la Soliton. Stiu… nume grele!

 
Intro

Afterparty-08

Comentarii

Niciun comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia VII – Thermaltake

Lasa-ne un comentariu: