OMEN Modding Contest – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 2 August, 2019.

La final

 

Fotograf – Radu Isaila


 

Trebuie sa recunosc ca OMEN Modding Contest a fost o experienta interesanta pentru mine. Desigur, am participat la mai multe proiecte de acest gen pana acum, indiferent daca a fost vorba despre concursuri in care noi am fost participanti, cum ar fi GeForce Garage I si II, sau concursuri si workshop-uri organizate de noi. De aceasta data insa am avut parte de un numar record de participanti la concurs (peste 50), precum si de o experienta unica, transpunand in realitate proiectul castigatorului, impreuna cu acesta.

Si mi-a facut placere sa vad atatia oameni pasionati care si-au pus mintea la contributie pentru a propune proiecte interesante pentru acest concurs, dar si sa il cunosc pe Georgian. In fond, intr-un domeniu atat de restrans cum este PC modding-ul, este o adevarata placere sa cunosti si alti oameni care impartasesc aceasta pasiune, iar daca mai ai si ocazia sa lucrezi impreuna, atunci te poti considera cu adevarat norocos.

Acelasi sentiment mi l-a produs si nivelul de implicare si dedicatie de care au dat dovada cei de la HP si toti cei implicati in realizarea acestui proiect, inclusiv echipa de filmare si fotograful, care au stat dupa noi ore bune intr-o zi de Sambata, pentru ca proiectul Omen X Core sa fie gata.

Proiect care a avut prima aparitie in public la ComiCON, unde poate unii dintre voi l-au si admirat pe viu si care isi va mai face cu siguranta aparitia pe la evenimentele de profil unde cei de la HP au stand. In fond, este un PC al naibii de aratos si interesant!

La final, nu pot decat sa ma bucur de numarul mare de pasionati care s-au inscris in acest concurs, dar si de implicarea unui producator de talia celor de la HP in acest domeniu. Si cine stie, poate in curand vom vedea si alte proiecte sau concursuri interesante la capitolul modding… Poate chiar mai curand decat va asteptati…

 

 

Comentarii

4 comentarii la: OMEN Modding Contest – The Aftermath

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare Monstru, N10 si Plus au sosit pt testare ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Salutare, nu

 3. Alexandru-Daniel a scris pe:

  Felicitari castigatorului,
  dar mai ales echipei motivate care a pus proiectul in practica.
  Eu ii cunosteam creatiile anterioare de pe alt site.
  Nu imi placea atat de mult rezultatul (fiindca imi plac carcasele simple si sobre) cat drumul pana la el, ingeniozitatea…

 4. Cristian G a scris pe:

  Multumesc pt informare .
  Sunt f curios daca 9825 va reusi ( dupa 2 esecuri consecutive -9810 9820) sa depaseasca Snapdragonul ca performanta si ca frugalitate in consum. 7 nm. Ce ne rezerva oare viitorul ?
  Oare vom apuca CPU x86 cu gravare de 1-2 nm , 8 core si racite pasiv chiar pt frecv max turbo si P< 7-8 W ?

Lasa-ne un comentariu: