Review – Biostar P500 Portable SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 30 July, 2021.

Biostar P500

 
Unitatile de stocare externe de mare viteza nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare pe LAB501, subiectul fiind tratat exhaustiv in ultimii doi ani. Astfel, evolutia conexiunii USB a fost explicata pe larg aici, in momentul in care am testat prima unitate externa USB 3.2 Gen 2 care a ajuns in laboratorul nostru, pe numele sau ASUS ROG Strix Arion.

I-au urmat inca doua unitati USB 3.2 Gen 2, mai precis Sabrent EC-SSD2 si Sabrent Rocket Nano Rugged, iar apogeul vitezei pentru unitati de stocare externe l-am atins in momentul in care am testat prima unitate USB 3.2 Gen 2×2, mai precis GIGABYTE Vision Drive.

Tot despre viteze la superlativ am putut discuta si in cazul lui Silverstone MS12, ba chiar am aflat si ce optiuni avem la dispozitie daca placa noastra de baza nu este echipata cu un conector USB 3.2 Gen 2 sau 2 x 2 – ma refer, desigur, la placa de extensie Silverstone ECU06.

Ei bine, asa cum era de asteptat, din ce in ce mai multi producatori lanseaza unitati de stocare externe rapide, Biostar numarandu-se printre numele interesate de aceasta categorie de produse. Astfel, astazi vom discuta despre Biostar P500 Portable SSD, o unitate de stocare USB 3.2 Gen 2 cu o capacitate de 512GB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: