Review – Kingston HyperX Savage 128GB USB 3.1 Gen 1

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 8 January, 2016.

Prezentare

 
Ambalajul si design-ul nu tradeaza faptul ca avem de-a face cu ceva nemaivazut pana acum – gasim acelasi blister de plastic, in care sta cuminte impachetat un stick cu un design in ton cu numele, construit in jurul X-ului mare si rosu din centru. Fata de modelul de acum 3 ani, Kingston HyperX Savage 128GB nu este mai mic, prin urmare nu gasim noutati deosebite la capitolul exterior, in afara de design. Un lucru s-a schimbat insa considerabil fata de acum 3 ani… daca Data Traveler-ul de 128 GB testat acum 3 ani costa ~1150 RON in momentul lansarii, HyperX Savage de 128GB costa in acest moment ~350 RON in magazinele din Romania. Deh…progres tehnologic.

 
Prezentare-01

Prezentare-02

Prezentare-03

Prezentare-04

Comentarii

3 comentarii la: Review – Kingston HyperX Savage 128GB USB 3.1 Gen 1

 1. Bogdan Mihai Barbu a scris pe:

  E mai rapid decat Corsair Voyager GTX USB 3.0 128GB? La caracteristicile Corsair-ului gasim urmatoarele specificatii: viteza scriere max.: 360 MB/sec, viteza citire max.: 450 MB/sec,ceea ce ar insemna semnificativ o viteza mai mare pentru acesta. Deci care e castigatorul?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, din specs e clar ca e mai rapid Corsair-ul. Sa il testam si sa vedem, desi nu vad nici un motiv pentru care nu ar gi asa.

 3. Engine a scris pe:

  Savage e mai slab comparat Corsair Gtx, la toate capitolele. Gtx-ul are un pret pe masura.
  Savage cel mai mult dezamageste la transfer de fisiere mici.
  Detin varianta Savage de 256 gb , care a inlocuit vechiul stick Data Traveler HyperX de 64Gb si desi ratele sunt mai mari(antinge lejer 220 la scriere pentru filme, imagini de backup…), la fisiere mici gen emailuri si cookies, chiar si poze,e mult in urma; are momente de poticneala, cand rata de transfer ajunge la zero.

Lasa-ne un comentariu: