Review – Kingston HyperX Savage 128GB USB 3.1 Gen 1

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 8 January, 2016.

Rezultate

 
In ATTO, stick-ul nostru atinge valori maxime de 281 MB/s pentru citire, respectiv 118 MB/s pentru scriere. In Crystal Disk Mark atingem 273/228 MB/s in timp ce AS SSD este foarte generos, cu 314/283 MB/s. Observam ca stick-ul nu atinge specificatiile in benchmark-uri, insa acest lucru este remediat de testul practic, in care atingem o viteza medie de 325 MB/s pentru citire, respectiv 246 MB/s pentru scriere.

Chiar daca a fost imbunatatita, performanta in cazul lucrului cu fisiere mici este in continuare scazuta. Pe de alta parte, cei care vor utiliza un asemenea stick il vor folosi probabil pentrua transfera colectia de filme sau muzica, unde performanta a fost semnificativ imbunatatita fata de batranul Data Traveler.

 
Results-01

Results-02

Results-03

Results-04

Results-05

Comentarii

3 comentarii la: Review – Kingston HyperX Savage 128GB USB 3.1 Gen 1

 1. Bogdan Mihai Barbu a scris pe:

  E mai rapid decat Corsair Voyager GTX USB 3.0 128GB? La caracteristicile Corsair-ului gasim urmatoarele specificatii: viteza scriere max.: 360 MB/sec, viteza citire max.: 450 MB/sec,ceea ce ar insemna semnificativ o viteza mai mare pentru acesta. Deci care e castigatorul?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, din specs e clar ca e mai rapid Corsair-ul. Sa il testam si sa vedem, desi nu vad nici un motiv pentru care nu ar gi asa.

 3. Engine a scris pe:

  Savage e mai slab comparat Corsair Gtx, la toate capitolele. Gtx-ul are un pret pe masura.
  Savage cel mai mult dezamageste la transfer de fisiere mici.
  Detin varianta Savage de 256 gb , care a inlocuit vechiul stick Data Traveler HyperX de 64Gb si desi ratele sunt mai mari(antinge lejer 220 la scriere pentru filme, imagini de backup…), la fisiere mici gen emailuri si cookies, chiar si poze,e mult in urma; are momente de poticneala, cand rata de transfer ajunge la zero.

Lasa-ne un comentariu: