ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 December, 2010.

.

Placa este dotata cu 10 porturi USB pe backpanel dintre care 2 x USB 3.0 prin intermediul unui controller NEC si 8 x USB 2.0 native din chipsetul P67. Mai gasim un port PS2 care poate fi folosit atat pentru mouse cat si pentru tastatura, 8 iesire analogice si 2 iesiri digitale pentru placa de sunet ALC889 (coaxiala + optica), 2 porturi LAN Gigabit Intel si 1 port Firewire.

.

.

Cei mai atenti dintre voi au putut vedea pe placa 2 porturi USB situate direct pe PCB-ul placii de baza. Acestea sunt destinate datelor foarte importante sau cheilor USB destinate activarii diverselor programe software.

.

.

Asus a dotat placa de baza cu 8 porturi SATA, dintre care 6 native din Intel P67 (2 x SATA 6Gb/s + 4  SATA 3Gb/s) si 2 x SATA 6Gb/s prin intermediul unui controller Marvell 9128.

.

Comentarii

8 comentarii la: ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

 1. Foarte tare aceasta placa. Nu ne-am plictisit de tine, ci mai degraba suntem uimiti de articolele tale.

 2. Laurentiu a scris pe:

  “Astea mici” sunt tot mai interesante (ma tot racaie pe mine un pitic de ceva vreme sa fac un sistem daily/gaming, in format mATX, dar, deocamdata, carcasele in acest format sunt “incomplete” si destul de scumpe!

 3. endluzerul a scris pe:

  subscriu celor spuse de ceasuri (:)): nu ne plictisesti deloc, matose! din contra 😉

 4. Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 5. Marisol Perry a scris pe:

  Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 6. CostinPCC a scris pe:

  Se apropie sfarsitul lui Ianuarie; sper ca o sa va tineti de cuvant si o sa ne povestiti mai multe despre performantele lui Asus P8H67-M EVO.

 7. CostinPCC a scris pe:

  A trecut si Ianuarie, suntem in Februarie, … A da nu s- a specificat Ianuarie din ce an. Tipic romanie seriozitate, punctualitate “0”

 8. Monstru a scris pe:

  Costin – imi spui si mie te rog frumos ce anume astepti de la noi? Am prezentat deja marea majoritate a placilor de baza LGA 1155, cum apar noutati, le vom prezenta si pe acelea. De revenit, nu vom reveni asupra nici uneia dintre placile prezentate, nu avem de ce. Ce performante vrei sa vezi mai precis? Este vorba de Sandy Bridge, toate placile de baza merg mai mult sau mai putin la fel, diferenta o fac dotarile. Deci?

Lasa-ne un comentariu: