ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 December, 2010.

.

Concluzii

.

Asus P8P67 WS Revolution a reprezentat o surpriza placuta pentru mine, dand dovada de o soliditate deosebita precum si de o atentie foarte mare la detalii. Faptul ca e o placa pe care poti monta lejer 4 placi video e cu siguranta un punct forte, dezavantajul este ca orice placa video conectata trece obligatoriu prin bridge-ul NF200; asta inseamna automat 4-5% pierdere de performanta.

Sunt sigur ca vom vedea rezultate foarte frumoase cu aceasta placa in overclocking, asa cum sa intamplat si cu precursorii sai. As fi vrut sa vad si un slot PCI normal, dar totusi poate chiar asta este cheia acestei placi: simplitate si functionalitate.

.

.

Cealalta placa prezenta azi in test, Asus P8H67-M EVO chiar pot spune ca mi-a placut foarte tare. O placa mATX care are SATA 6Gb/s, USB 3.0, IDE si PCI; mai mult, GPU-ul integrat poae fi overclockat automat doar printr-o apasare de buton.

Poate reprezenta atat o solutie de upgrade cat si baza unui nou sistem daily-use sau, si mai bine, HTPC. Despre performante nu am cum sa va povestesc dar nu mai e mult pana in ianuarie cand totul va deveni mult mai clar, iar voi citind toate preview-urile noastra va puteti orienta mult mai usor catre placa de baza dorita.

.

Comentarii

8 comentarii la: ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

 1. Foarte tare aceasta placa. Nu ne-am plictisit de tine, ci mai degraba suntem uimiti de articolele tale.

 2. Laurentiu a scris pe:

  “Astea mici” sunt tot mai interesante (ma tot racaie pe mine un pitic de ceva vreme sa fac un sistem daily/gaming, in format mATX, dar, deocamdata, carcasele in acest format sunt “incomplete” si destul de scumpe!

 3. endluzerul a scris pe:

  subscriu celor spuse de ceasuri (:)): nu ne plictisesti deloc, matose! din contra 😉

 4. Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 5. Marisol Perry a scris pe:

  Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 6. CostinPCC a scris pe:

  Se apropie sfarsitul lui Ianuarie; sper ca o sa va tineti de cuvant si o sa ne povestiti mai multe despre performantele lui Asus P8H67-M EVO.

 7. CostinPCC a scris pe:

  A trecut si Ianuarie, suntem in Februarie, … A da nu s- a specificat Ianuarie din ce an. Tipic romanie seriozitate, punctualitate “0”

 8. Monstru a scris pe:

  Costin – imi spui si mie te rog frumos ce anume astepti de la noi? Am prezentat deja marea majoritate a placilor de baza LGA 1155, cum apar noutati, le vom prezenta si pe acelea. De revenit, nu vom reveni asupra nici uneia dintre placile prezentate, nu avem de ce. Ce performante vrei sa vezi mai precis? Este vorba de Sandy Bridge, toate placile de baza merg mai mult sau mai putin la fel, diferenta o fac dotarile. Deci?

Lasa-ne un comentariu: