ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 December, 2010.

.

Placa este dotata cu 6 porturi USB pe backpanel dintre care 2 x USB 3.0 prin intermediul unui controller Asmedia ASM1042 (o variatie de la omniprezentul NEC) si 4 x USB 2.0 native din chipsetul H67. Mai gasim un port PS2 care poate fi folosit atat pentru mouse cat si pentru tastatura, 1 port Power eSATA, 8 iesire analogice si 1 iesire digitala optica pentru placa de sunet ALC889, 1 port LAN Gigabit si 1 port Firewire. Iesirile video sunt 4 la numar: DVI, D-Sub, HDMI si Display Port; practic, tot ce ti-ai putea dori.

.

.

Placa este echipata cu un VRM avand o arhitectura 10+ 2 faze (CPU + CPU NB) cu cate 2 tranzistoare MOSFET si 1 bobina per faza. Memoriile beneficiaza de un VRM in 2 faze, lucru surprinzator pentru o placa mATX.

.

.

Tehnologia EPU poate fi activata sau dezactivata prin intermediul unui switch prezent pe placa, acesta ocupandu-se cu reducerea consumului, caldurii si a zgomotului in timp real. Mai avem de asemenea un buton intitulat GPU Boost care poate fi activat / dezactivat hardware. Acesta se ocupa cu overclocking-ul on-the-fly a placii grafice integrate in noile CPU-uri Sandy Bridge. Ce face mai exact si cat te util este vom afla, ati ghicit … tot in Ianuarie !

.

Comentarii

8 comentarii la: ASUS P8P67 WS Revolution & P8H67-M EVO Preview

 1. Foarte tare aceasta placa. Nu ne-am plictisit de tine, ci mai degraba suntem uimiti de articolele tale.

 2. Laurentiu a scris pe:

  “Astea mici” sunt tot mai interesante (ma tot racaie pe mine un pitic de ceva vreme sa fac un sistem daily/gaming, in format mATX, dar, deocamdata, carcasele in acest format sunt “incomplete” si destul de scumpe!

 3. endluzerul a scris pe:

  subscriu celor spuse de ceasuri (:)): nu ne plictisesti deloc, matose! din contra 😉

 4. Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 5. Marisol Perry a scris pe:

  Foarte interesant placa. Un articol bun. Asteptam luna ianuarie ca sa aflam mai multe despre performantele ei.

 6. CostinPCC a scris pe:

  Se apropie sfarsitul lui Ianuarie; sper ca o sa va tineti de cuvant si o sa ne povestiti mai multe despre performantele lui Asus P8H67-M EVO.

 7. CostinPCC a scris pe:

  A trecut si Ianuarie, suntem in Februarie, … A da nu s- a specificat Ianuarie din ce an. Tipic romanie seriozitate, punctualitate “0”

 8. Monstru a scris pe:

  Costin – imi spui si mie te rog frumos ce anume astepti de la noi? Am prezentat deja marea majoritate a placilor de baza LGA 1155, cum apar noutati, le vom prezenta si pe acelea. De revenit, nu vom reveni asupra nici uneia dintre placile prezentate, nu avem de ce. Ce performante vrei sa vezi mai precis? Este vorba de Sandy Bridge, toate placile de baza merg mai mult sau mai putin la fel, diferenta o fac dotarile. Deci?

Lasa-ne un comentariu: