Prezentare – MSI MEG X399 Creation

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 6 August, 2018.

 
MSI MEG X399 Creation este livrata intr-o cutie de dimensiuni impresionante, viu colorata, in care gasim o serie intreaga de accesorii, cum ar fi manualul utilizatorilor, discul cu driveri, 4 cabluri S-ATA, un bridge SLI-HB, un sticker MSI, senzori de temperatura, conectori pentru benzi RGB si antene pentru solutia wireless integrata.

Ce mi-a atras mie atentia cu adevarat a fost placa video inclusa in pachet si chiar ma pregateam sa le scriu celor de la MSI si sa ii atentionez ca mi-au trimis din greseala si o placa video ITX in cutia placii de baza. Desigur, nu era vorba despre nici o greseala, dispozitivul care arata ca o placa video si mai este inscriptionat si cu denumirea unei serii de placi video (Aero) fiind, de fapt, altceva.

Este vorba despre MSI M.2 Xpander Aero, mai precis o placa de extensie care permite montarea a 4 SSD-uri NVMe intr-un slot PCI-E x16. Aceasta este echipata cu 4 slot-uri M.2, 4 senzori de temperatura (cate unul pentru fiecare SSD), un radiator masiv din aluminiu si un ventilator de 92mm, controlat in functie de temperatura. Desigur, il putem utiliza pentru 1,2,3 sau 4 SSD-uri si cred ca nu exagerez daca afirm faptul ca SSD-ul NVMe montat in Xpander Aero va fi cu siguranta unul dintre cele mai bine racite SSD-uri de pe planeta.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X399 Creation

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Frumoasa placa.
    Personal as fii interesat de diferentele dintre:
    ASUS HYPER M.2 X16 CARD, ASRock Ultra Quad M.2 Card si MSI M.2 Xpander Aero.
    MSI M.2 Xpander Aero functioneaza si pe alte placi de baza, limitari…

Lasa-ne un comentariu: