Prezentare – MSI MEG X399 Creation

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 6 August, 2018.

Concluzii

 
Este clar ca vremurile in care vedeam placi de baza dotate cu 24 de faze independente au apus, iar VRM-urile digitale permit atingerea unor performante foarte bune utilizand dublori de faza. Este si cazul lui MSI MEG X399 Creation, care poate sustine un maxim teoretic de 720W, mai mult decat suficient chiar si pentru un procesor gurmand, asa cum este AMD Ryzen Threadripper 2990WX.

Trebuie sa recunoastem ca placa de baza anuntata de MSI la Computex este pe cat de robusta, pe atat de dotata, iar un sistem construit in jurul unui procesor cu 32 de nuclee si 64 fire de executie merita cu siguranta o placa de baza pe masura, MSI MEG X399 Creation fiind exact genul de placa de baza la care ma gandesc cand spun asta.

Din acelasi motiv, am ales-o pentru platforma noastra de teste TR4 si veti putea vedea peste o saptamana rezultatele obtinute in cadrul acestor teste. Tot ce pot sa va spun acum este faptul ca MSI MEG X399 Creation este o placa de baza cu adevarat solida, care s-a comportat exemplar in toate testele noastre si nu as putea spune ca am testat in cele mai blande conditii, tinand cont ca ne bucuram de un August cat se poate de fierbinte in Bucuresti.

Per total, pentru a-i parafraza pe cei de la AMD, daca Threadripper este un procesor “designed for all creation”, atunci MSI MEG X399 Creation este cu siguranta the mother…board of all creation.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X399 Creation

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Frumoasa placa.
    Personal as fii interesat de diferentele dintre:
    ASUS HYPER M.2 X16 CARD, ASRock Ultra Quad M.2 Card si MSI M.2 Xpander Aero.
    MSI M.2 Xpander Aero functioneaza si pe alte placi de baza, limitari…

Lasa-ne un comentariu: