Prezentare – MSI MEG X399 Creation

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 6 August, 2018.

 
MSI MEG X399 Creation este, asa cum era de asteptat, o placa de baza cu adevarat masiva si nu doar pentru ca discutam despre o placa de baza E-ATX. Toate elementele care ne atrag atentia sunt supradimensionate, de la socket-ul TR4 care impresioneaza de fiecare data prin dimensiuni, indiferent de placa de baza si pana la sistemul de racire alcatuit din doua radiatoare de mari dimensiuni, unul dispus pe etajul de alimentare al procesorului si unul pe chipset si slot-urile M.2 de pe placa de baza.

MSI MEG X399 Creation este dotata cu patru slot-uri PCI-E 3.0 x16 (x16/x16/x8/x8), un slot PCI-E 2.0 x1 si trei conector M.2, protejati de heatsink-ul chipset-ului. Placa de baza suporta 4 conectori USB 3.0 frontali, un conector USB 3.1 Type-C frontal si 8 dispozitive S-ATA 3. Nu in ultimul rand, fiind vorba despre o placa de baza high-end, butoanele on-board si debug led-ul sunt prezente la datorie, MSI MEG X399 Creation fiind dotata, pe langa butoanele Power si Reset si cu un buton pentru selectarea profilelor de overclocking .

La capitolul audio avem de-a face cu sistemul Audio Boost 4, alcatuit dintr-un codec 7.1 Realtek ALC1220 si condensatori japonezi auriti, in timp ce conectivitatea la retea este asigurata de catre doua controller-e Intel Gigabit LAN, pentru conexiunea LAN, respectiv de o solutie Intel Dual Band Wireless-AC pentru conexiunea fara fir.

Evident, dotarile nu se opresc aici, MSI MEG X399 Creation fiind echipata cu iluminare RGB, 3 conectori pentru benzi led, un conector pentru accesorii RGB Corsair, 10 conectori PWM pentru ventilatoare sau pompe si doi conectori EPS12v cu 8 pini pentru alimentarea procesorului.
 


 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X399 Creation

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Frumoasa placa.
    Personal as fii interesat de diferentele dintre:
    ASUS HYPER M.2 X16 CARD, ASRock Ultra Quad M.2 Card si MSI M.2 Xpander Aero.
    MSI M.2 Xpander Aero functioneaza si pe alte placi de baza, limitari…

Lasa-ne un comentariu: