AMD Ryzen 7000 – Part I – Modele, pret

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 30 August, 2022.

Preview performanta

 
Dupa cum stiti, tratam fiecare lansare cu atentia cuvenita, astfel incat in momentul in care NDA-ul se va ridica, veti putea vedea cum se comporta noile procesoare in suita de teste LAB501. Pana atunci insa, pentru cei curiosi, mai jos puteti vedea o parte din slide-urile din prezentarea AMD, pentru a va forma o prima impresie despre ce veti putea vedea in momentul lansarii.

Merita remarcata cresterea substantiala a performantei single-core, sporul de performanta in jocuri fata de generatia anterioara, precum si sporul de performanta in jocuri fata de varfurile de gama de la Intel. Cu alte cuvinte, conform testelor pe care le-am vazut, mezinul gamei, AMD Ryzen 5 7600X, ofera atat o performanta single-core mai ridicata decat varful de gama Intel Core i9 12900K, cat si o performanta medie cu 11 procente mai ridicata in jocuri, ceea ce trebuie sa recunoastem ca este absolut impresionant.

 

Comentarii

6 comentarii la: AMD Ryzen 7000 – Part I – Modele, pret

 1. Dan a scris pe:

  Unde au ajuns cu frecventele!
  Astept cu nerabdare sa vad preturile de la noi, inclusiv la placile de baza si in testele pe care le veti face, ce se poate si la capitolul overclocking.
  Am prins aseara cateva minute live, dar varianta asta e mult mai utila.

  Multumesc pentru articol.

 2. Dodo a scris pe:

  Da trăiești draga Monștrilor!!!

 3. Dodo a scris pe:

  Sa trăiești dragă Monstrule!!!

 4. Dyno a scris pe:

  Ziceau ca placile de baza vor incepe de la $120 si vor fi chipseturi separate (pentru cei care vor si PCIe5 la GPU si SSD, sau numai la SSD si atunci o sa fie mai ieftin chipsetul)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  X670E / B650 E vs X670 si B650

 6. Vasile a scris pe:

  La noi preturile vor fi cu 20-25% mai mari decat in state

Lasa-ne un comentariu: