AMD Ryzen 7000 – Part I – Modele, pret

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 30 August, 2022.

Radeon

 
Cam atat pentru astazi dragii monstrului, urmeaza, asa cum v-am obisnuit, articolele dedicate arhitecturii Zen 4, respectiv articolul de lansare in care vom vedea de ce sunt capabile procesoarele din seria AMD Ryzen 7000 in suita de teste LAB501.

Pana atunci, trebuie sa va spun ca avem de-a face cu una dintre cele mai importante lansari din ultima decada, AMD schimband socket-ul, arhitectura, procesul de fabricatie, tipul de memorie si interfata PCI-E utilizata.

Iar in conditiile in care mezinul gamei promite sa se lupte cot la cot in jocuri cu actualul varf de gama Intel, este cat se poate de clar ca ne asteapta o lansare interesanta si plina de surprize.

Si daca tot vorbeam despre surprize, mai trebuie sa va spun ca tot astazi am aflat faptul ca noile placi grafice AMD Radeon bazate pe arhitectura RDNA 3 au intrat in productie si le vom vedea in magazine anul acesta! Ba chiar am vazut cum arata un PC echipat cu procesor din seria 7000 si o placa grafica noua, dar nu va pot povesti despre asta inca. Suna imnteresant, nu-i asa?
 

Comentarii

6 comentarii la: AMD Ryzen 7000 – Part I – Modele, pret

 1. Dan a scris pe:

  Unde au ajuns cu frecventele!
  Astept cu nerabdare sa vad preturile de la noi, inclusiv la placile de baza si in testele pe care le veti face, ce se poate si la capitolul overclocking.
  Am prins aseara cateva minute live, dar varianta asta e mult mai utila.

  Multumesc pentru articol.

 2. Dodo a scris pe:

  Da trăiești draga Monștrilor!!!

 3. Dodo a scris pe:

  Sa trăiești dragă Monstrule!!!

 4. Dyno a scris pe:

  Ziceau ca placile de baza vor incepe de la $120 si vor fi chipseturi separate (pentru cei care vor si PCIe5 la GPU si SSD, sau numai la SSD si atunci o sa fie mai ieftin chipsetul)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  X670E / B650 E vs X670 si B650

 6. Vasile a scris pe:

  La noi preturile vor fi cu 20-25% mai mari decat in state

Lasa-ne un comentariu: