Broadwell-E – Intel Core i7 6950X Review

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 31 May, 2016.

Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4-3200 CL16

 

Desi nu este un model lansat special pentru platforma Broadwell-E, Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4-3200 CL16 este un kit care si-a castigat popularitatea datorita pretului prietenos. Nu are latentele atat de stranse ca cele ale kitului G.Skill, dar pentru utilizarea de zi cu zi acest lucru va trece neobservat. Arhitectura dual-sided cu IC-uri Samsung face ca performanta, datorita interleaving-ului,  sa fie mai buna decat cea a kiturilor single-sided.

Nu putem vorbi de prea mult overclocking nici in acest caz, platforma fiind un factor limitant, dar putem cobori latentele fara probleme pana la 15-16-16-24 (in cazul kitului de fata). Acest kit a fost folosit fara nici o problema in mai multe build-uri realizate de noi in ultimul timp si s-a comportat exemplar. Totusi, pentru ca are latentele din fabrica mult mai stranse pentru platforma noastra de test vom folosi kitul G.Skill prezentat mai devreme.

 

6

13

14

11

12

 

Comentarii

9 comentarii la: Broadwell-E – Intel Core i7 6950X Review

 1. Florin a scris pe:

  Cred ca aceste procesoare ar trebui testate cu noile placi gtx 1080(preferabil nu FE) la fregventa de 1080p, pe fps minim, pentru ca multe din testele ce au aratat fps minim, au aratat ca gtx 1080 pare a fii … “bottlenecked”, fiind cazuri unde minimum de fps a fost acelasi sau mai jos decat cel al unui 980 ti sau chiar 980 in cateva cazuri.

 2. Nicu a scris pe:

  Fain test, mc mult. Dupa cum se vede nu prea merita sa vand procesorul meu actual ([email protected] GHz) si sa iau un 6800K/6850K…

 3. Ivan robert a scris pe:

  Vaileu mama si eu inca sunt super multumit de X5670-ul meu la stock (nu am nevoie de oc momentan) :))

 4. Monstru a scris pe:

  Florin – procesorul nu este “limitat” in nici un fel de placa video, stai linistit. Broadwell E nu este procesor de gaming, dupa parerea mea.

 5. cleiielc a scris pe:

  Are dreptate Florin

  Cred ca aceste procesoare ar trebui testate cu noile placi gtx 1080 (preferabil nu FE)

 6. Monstru a scris pe:

  NonFE-urile nu erau disponibile in momentul realizarii articolului iar Broadwell E nu e procesor de gaming.

 7. Cristabnnj a scris pe:

  Ei nu chiar. “Intel is positioning the new high-end desktop processors including the Core i7-6950X towards extreme gamers and content creators.” Nu e de gaming, e de Xtreme gaming.

 8. Monstru a scris pe:

  Ei pot spune ca este facut si pentru bucatarie, noi am spus parerea noastra. Nimeni nu va opreste sa il cumparati pentru gaming, daca asta vreti 🙂

 9. AMD a scris pe:

  La 8000 roni ,cat costa,prea putini gameri o sa-si achizitioneze asa ceva.Mai bine se indreapta spre o placa video high.

Lasa-ne un comentariu: