Biostar TZ77XE4 – Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 March, 2012.

Desi are o constructie simpla si curata, TZ77XE4 nu duce lipsa de nici un fel de dotare care s-ar putea dovedi utila unui utilizator pretentios. Astfel, placa este dotata cu 2 sloturi PCI-E 3.0, un slot PCI-E 2.0, un slot PCI-E 2.0 1X, un slot PCI si suporta 3Way SLI si CrossfireX cu pana la 3 placi grafice. Pentru overclockeri, TZ77XE4 este dotata cu butoane de Power, Reset, ClrCMOS, precum si cu debug-led. BIOS-ul, in buna traditie Biostar, este socketabil.

La capitolul conectica nu ar avea de ce sa se planga nici cel mai exigent utilizator, back-panel-ul lui TZ77XE4 fiind dotat cu 2 porturi USB 3.0, 4 porturi USB 2.0, un conector PS2, un conector RJ45 (Realtek RTL8111E), un conector eSATA, precum si cu toata conectica video uzuala (VGA, DVI, HDMI 1.4a, Display Port) si conectica audio clasica (Realtek ALC898). Un header USB 3.0 si doua headere USB 2.0 (pentru front-panel) completeaza posibilitatile de conectare, alaturi de 4 conectori S-ATA 3 si 4 conectori S-ATA 2 pe partea de stocare.

 

Comentarii

8 comentarii la: Biostar TZ77XE4 – Preview

  1. Imi plac placile de baza cu un layout aerisit. Se pare ca Biostar incepe sa ma castige ca fan :)

  2. Pare mai aerisit pentru ca lipsesc “aparatorile” conectorilor COM si USB (2.0) care sunt doar 2 la numar. Are “doar” doi conectori pentru ventilatoare. Lipsesc cu desavarsire conectorii IDE si FDD si evident si controller cip-ul pentru ele. Stiu ca am enumerat niste lucruri evidente dar e un layout chiar atragator tinand cont ca are si suport video integrat.

  3. Are un design foarte reusit!

  4. Bugsy004 a scris pe:

   Frumoasa prezentare. Consider ca ar fi fost necesar inca doi conectori pentru FAN-uri, fiind o placa destinata segmentului de OC, cei mai impatimiti vor fi nevoiti sa instaleze un fan controller.

   Ar fi interesanta o comparatie de performante intre Z77 si Z68 cu un SB i5 sau i7.

  5. Costi a scris pe:

   Place.
   Sper să vedem așa ceva și în magazinele din RO.
   Ar fi fost frumos ca portul PS2 să fi fost combo, șoarec/taste.

  6. eu a scris pe:

   In poze se vad 2 sloturi pci iar placa ati prezentat-o ca avand doar un slot pci. Chiar ma intereseaza placa si nr. de slot-uri pci. Este o greseala de radactare?

  7. Bugsy004 a scris pe:

   2 sloturi PCI,
   1 slot PCIex1,
   2 sloturi PCIex16 gen3 (SLI/CF devin x8)
   1 slot PCIex16 gen2 (x4)

   cfm. producatorului: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=582

  8. Monstru Post author a scris pe:

   Corect, greseala de redactare.

  Lasa-ne un comentariu: