Computex 2010 – Geil Evo Two si Thortech Thunderbolt

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2010.

Geil este un producator de memorii binecunoscut publicului romanesc, producator pe care l-am vizitat de altfel si in cadrul Cebitului. Ei bine, standul Geil a beneficiat de o serie de noutati foarte interesante, incluzand aici si brand-ul de surse Thortech.

Gei Evo Two reprezinta seria de produse entuziast, varful de gama avand specificatiile DDR3 2400, CL9, 2×2 GB. Cei de la Geil au avut in stand un sistem demo impresionant, pe un EVGA SR-2 Classified fiind montati nu mai putin de 48GB DDR3, totul alimentat desigur de o sursa Thortec. Nu in ultimul rand, gama Geil Ultra Plus (DDR3 2000, CL7, 2x2GB), destinata celor mai noi platforme AMD, promite sa ajute entuziastii in extragerea fiecarui strop de performanta din aceasta platforma.

.

.

Nu mai putin interesante au fost si cele doua serii de surse de alimentare lansate sub brand-ul Thortech, mai precis Thortech Thunderbolt si Thortech Thunderbolt Plus. Ambele game de surse contin modele cu puteri cuprinse intre 650 si 1200W, toate modelele avand certificare 80PLUS Gold. Seria Thunderbolt Plus se remarca prin includerea in pachet a unui dispozitiv numit iPower Meter (tehnologie proprietara Geil). Acesta este atasat sursei, si ofera informatii in timp real, legate de putere, curent, voltaj sau eficienta. De asemenea, cu ajutorul acestui dispozitiv se poate comuta intre doua profile de functionare pentru ventilator, respectiv Quite Mode si Turbo Mode. Sursele Thortech vor fi disponibile in magazine incepand cu luna Iulie a acestui an.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Geil Evo Two si Thortech Thunderbolt

Lasa-ne un comentariu: