eVGA NEX 1500W – PSU pentru OC extrem

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 January, 2012.

Avand ca angajati doi overclockeri de calibru, Kingpin si Tin, eVGA nu avea cum sa scape oportunitatea de a lansa o noua serie de produse destinate overclocking-ului extrem. NEX este denumirea data unei game de surse certificate 80PLUS Gold, ce beneficiaza de asemenea de cateva aditii menite sa diferentie produsul celor de la eVGA de ceea ce are concurenta in acest moment.

Cel mai “dotat” este modelul de 1500W ce este un design custom eVGA construit pe un PCB complex 20z (4 layer baza si 6 layer cel destinat conectorilor modulari) de un producator OEM server-grade al carui nume nu a fost insa dezvaluit. Sursa poate functiona in mod normal, “Dummy Mode” care comuta sursa pentru functionare ca sursa secundara (util pentru configuratiile multi-card impinse la maxim) sau “OC Mode” care mareste puterea maxima la 1650W (133A pe rail-ul de +12v, de la 124A in mod normal).

De asemenea, sursa va putea fi monitorizata si controlata software. Mai mult, numarul de rail-uri va putea fi selectabil in functie de preferinte (1,2,3, etc) iar cablurilor modulare le-au fost acordata o atentie speciala.

Sursa: KingpinCooling

.

Comentarii

2 comentarii la: eVGA NEX 1500W – PSU pentru OC extrem

  1. idbaghera a scris pe:

    Holly s**t, 133A pe 12V…

  2. alexander dum'ass a scris pe:

    Cu asta alimentez motorul de taiat lemne a lu’ tata!!! :))

Lasa-ne un comentariu: