Kingston lanseaza SSDNow V+

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 August, 2009.

Kingston SSDNow a fost o serie de SSD-uri care ne-a placut inca de cand s-a anuntat, mai ales pentru ca era bazata pe cea mai rapida solutie de stocare la momentul respectiv si venea cu garantia dar mai ales disponibilitatea Kingston.

Astazi aflam cu placere ca familia s-a mai marit cu un membru, si anume modelul Kingston SSDNow V+, ce va fi disponibil la inceput in varianta de 64GB urmand ca in septembrie sa vedem si variantele de 128GB si 256GB. Principala diferenta fata de modelele anterioare o reprezinta renuntarea la un controller Intel pentu unul Samsung, ce aduce cu sine un pret mult mai accesibil.

SSDV+_angle_top

Performanta insa nu e mai prejos, Kingston SSDNow V+ laudandu-se cu 220MB/s la citire si 140MB/s, 170MB/s respectiv 180MB/s la scriere pentru cele 3 capacitati in care va fi disponibil. Viteza de lucru poate atinge pana la 6300IOPS la citire random 4k si 291IOPS la scriere random 4k  pentru varianta de 256MB.

Garantia produselor din gama SSDNow V+ e de 3 ani, iar durata medie de utilizare e de 1 milion de ore.

Update: Pretul recomandat al modelului SSDNow V+ 64GB este de 745RON (TVA inclus), facandu-l astfel un produs excelent din punct de vedere al raportului pret/performanta.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: