LAB501 si ILIKEIT – Granita intre arta si tehnologie la ProTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2012.

Vreti sa vedeti cum arata o opera de arta pretioasa, realizata de faimosul pictor Pablo Monstru? Nu, nu am luat-o razna de la caldura, chiar am aratat astazi asa ceva la ProTV, impreuna cu colegul meu Victor, si bineinteles, cu ajutorul celor de la iLike IT (multumim George pentru gazduire), Gigabyte (bravo Andrei pentru tablou), Kingston si Nvidia (a…si bravo Gabi pentru rama). V-ati saturat de carcase si mese de teste? Transformati-va PC-ul high-end intr-o opera de arta demna de pus pe perete in sufragerie!

Comentarii

17 comentarii la: LAB501 si ILIKEIT – Granita intre arta si tehnologie la ProTV

  1. Adrian a scris pe:

    Salut. Respect munca voastra dar cred ca ceea ce ati facut la ProTV nu a fost cine stie ce arta. In primul rand nu ati folosit ceva echilibrat. Nu cred ca aceea sursa de 1100 watt era necesara. Se putea folosi si ceva de vreo 700 watt si modular. Cei 16 gb de ram combinati cu ssd+ul de la kingston nu au ajutat deloc pornirea windows-ului care, din punctul meu de vedere, a pornit penibil de greu. Eu am un SSD A-data s-ata2 care merge de 10-ori mai repede decat ceea ce ati facut voi. Pentru o configuratie echilibrata nu am nevoie de cele mai scumpe piese. SSD-ul mai trebuie si configurat ca sa functioneze beton. Daca as avea bugetul vostru si eu as fi cel mai bun tester si as face CAL MAI TARE PC DIN LUME (titlu atribuit de ProTV). Respect munca voastra si pe voi, dar ceea ce ati facut la protv da inspre ridicol

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Adrian, chestiile astea se fac pentru show, nu pentru a cronometra timpii de boot 🙂 Nu am atat de mult timp liber ca sa instalez special Windows-ul pe curat si sa il optimizez ca sa vezi tu la ProTV ca pleaca in 5 secunde nu in 20. Plus ca in 3 minute, in direct la TV, nu la optimizari iti sta mintea 🙂

    Daca vrei sa discutam despre cel mai rapid computer din lume, poti oricand sa cauti rezultatele noastre in competitii sau recordurile date cu diverse componente, aia inseamna de fapt cel mai puternic PC din lume. Din pacate, in spatele unor rezultate cu adevarat importante, stau saptamani intregi de teste si de erori, cu alte cuvinte ceva complet nepotrivit pentru a fi aratat la televiziune. Pentru marea masa a privitorilor, mai putin informati despre IT, important este show-ul, si putina educatie (SSD-ul e mai bun, etc).

  3. Adrian a scris pe:

    Got that. Oricum raman cu voi. 😀

  4. kNz a scris pe:

    Monstru felicitari tie si colegului tau, intradevar totul a fost facut pentru show. Plus presiunea care a stat pe umerii vostri nu a fost usoe, respect pentru munca si pasiunea pe care o depuneti, ce frumoasa e viata cand faci ceea ce iti place cel mai mult. Incaodata multumit pentru acest video si la cat mai multe “scapari” dastea pe la TV.

    @Adrian decat sa vad la ProTV ca s-a aruncat cineva dupa un bloc sau a injunghit unu pe nu stiu cine mai bine vad “ridicol”-ul asta. Care mie unu imi place la nebunie si o spun cu voce tare, LA CAT MAI MULTE “RIDICOLE”.

  5. Mulțumesc și aici, Monstrule! 🙂 O ediție de colecție.

  6. m4riu5 a scris pe:

    Monstru:),imi poti spune si mie de unde pot modifica voltajul placii video,in bios nu gasesc si in programul msi afterburner nu imi da voie,multumesc anticipat!

  7. lucio a scris pe:

    Daca aveati chef sa faceti ceva si mai RAPID, puteati sa faceti un RAM disk si batea SSDu la boot time.
    Oricum frumoasa prezentare, felicitari !

  8. Gabriel D a scris pe:

    Bv baieti sunteti tari..!

  9. Tile a scris pe:

    Felicitari pentru emisiune si munca depusa. Testele si review-urile de aici sunt extrem de bine structurate, executate si sunt caracterizate de impartialitate.

  10. na, ca ai ajuns si pe sticla 😀
    congrats.

  11. Monstru Post author a scris pe:

    Man…:) Avem peste 30 de emisiuni la activ pe la diverse televiziuni (ProTV, TVR, TVH 2.0, etc 🙂

    http://www.youtube.com/user/lab501ro?feature=mhee

  12. Mircea Sandu a scris pe:

    “Nebunie de PC” :)) Monstrule esti nebun :)) asa trebe, sa faci show la TV, ca asa se atrage lumea, nu cu “optimizari” sa plece Windowsu mai repede 🙂
    Oricum tare emisiunea!

  13. arondutzu a scris pe:

    Felicitari pentru aparitie si pentru ingeniuozitate. Nu pot insa, sa nu remarc lipsa de profesonialism a lui George Buhnici care e in plop si plopul in aer (in materie de hardware ), avand in vedere ca realizeaza o emisiune formatoare de opinii. Respect.

  14. arondutzu a scris pe:

    “ingeniozitate”

  15. arondutzu – despre tine mi-a spus tata cand a zis ca daca nu esti si barfit, nu existi?

  16. Monstru Post author a scris pe:

    E… baietii uita uneori ca hardware hard-core nu ar fi in realitate un subiect prea interesant de dat la TV. Important este ca se popularizeaza fenomenul, nu ca nu se diseca bobina in 4 cum facem noi pe site, asta mai uita cititorii uneori… Pentru cei care se uita la 8:30 la Tv eu cred ca este foarte bine ca se ofera si informatie despre tehnologie de calcul intr-o forma digerabila. Ii aduci mai aproape de domeniu.

  17. DeMons a scris pe:

    Felicitari!
    Din pacate nu v-am vazut in direct.

    Totusi de ce nu ati folosit un Radeon HD 7990?:)(E peste 690 cu putin,dar la pret o bate rau, + cele 8 jocuri, nu stiu daca inca mai sunt oferite. )

Lasa-ne un comentariu: