Vizita la Enermax in laborator: NAXN 450W, Revo87+ 850W si Lepa G1600 testate

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 25 June, 2012.

NAXN 450W

 

 

 

Incepem seria prezentarilor cu NAXN 450W, o sursa ce face parte din gama entry-level a celor de la Enermax. De remarcat ca sursa testata de noi este o aparitie recenta pe piata, aceasta fiind defapt denumita intern NAXN 82+ pentru ca are certificare 80PLUS Bronze.

Ambalajul nu impresioneaza cu nimic, dar in schimb sursa vine cu 2 caracteristici interesante pentru o sursa entry-level: HeatGuard (ventilatorul se mai invarte 30-60 secunde dupa oprirea PC-ului pentru a raci componentele sursei dar si ale sistemului) precum si cabluri lungi cu sleeving integral.

Unii dintre voi deja stiu dar eu ma simt dator sa precizez faptul ca seria NAXN nu este fabricata de Enermax ci de un producator OEM. Asta conteaza totusi prea putin, mai mult conteaza comportamentul dar asta vedem de-abia pe pagina urmatoare…

 

 

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Vizita la Enermax in laborator: NAXN 450W, Revo87+ 850W si Lepa G1600 testate

  1. Robert a scris pe:

    Frumoasa “escapada” pentru echipa lab501!

    O intrebare legata de prima sursa, care este produsa in regim OEM pentru Enermax de un alt producator… ati mai intalnit aceasta “situatie” si la alti producatori de surse consacrati?

  2. Negaterium a scris pe:

    /like

  3. Ostrog arata binisor, insa pare extrem de sensibila si “sighinasa”. Cum se simte, mai exact, carcasa?

  4. Costi a scris pe:

    Ca să fiu cârcotaș..
    A-ți ajuns la un nivel înalt. Locurile fruntașe în competiții au atras atenția brandurilor asupra voastră și sunteți invitați să luați parte la diferite emisiuni sau să testați componente noi și dați dovadă de profesionalism.. dar fiți profesionaliști până la capăt!
    Așadar: avem curent și nu amperaj, tensiune și nu voltaj!
    Detaliile astea contează la un moment.

  5. Radu a scris pe:

    La asemea curenti conteaza foarte mult grosimea firelor, care este calculata la limita. Cat despre laborator, puteti folosi un clampmetru impreuna cu un oscilocop, fara sarcina artificiala pentru a masura cu adevarat o sursa.
    Sarcina artificiala(Dummy load) se poate face din cateva sute de reziste de 10W dispuse pe o placa A4 sau A3 de cablaj, impreuna cu cateva vetilatoare de 12V

Lasa-ne un comentariu: