LAB501 la Academia de Vara ForumIT

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 August, 2012.

Introducere

 

Buna dimineata…. am zis…buuuuuna dimineaaaaaaaaaaaata!!!! Asa a inceput discursul nostru in cadrul Academiei de Vara ForumIT, la fel cum am inceput de altfel fiecare tabara de vara in ultimii ani. Da dragilor, am ajuns deja la a 3-a tabara de vara la care participam, si nu as putea spune ca ne-am plictisit pana acum. Nu exista bucurie mai mare decat aceea de a vedea tineri pasionati uimiti de ceea ce facem noi, fericiti pentru ca afla lucruri noi si interesante, si bineinteles extatici in momentul in care parcam camionul cu premii in sala de prezentare…

Anul acesta am participat la Academia de Vara ForumIT, organizata de colegii de la ForumIT, mai precis cei care ne-au invitat in ultimele luni la emisiunea ForumIT, difuzata pe TVH 2.0. Tabara s-a desfasurat in perioada 26 Iulie – 2 August in Costinesti, iar noua ne-a revenit placerea de a deschide tabara, in data de 27 Iulie, cu demonstratii si concursuri, precum si de a vorbi mai pe larg despre ceea ce facem noi (review-uri si teste) si de a organiza un concurs de review-uri pe data de 30 Iulie.

Alaturi de noi au fost aproximativ 100 de tineri din toata tara, elevi si studenti, pasionati de IT, tehnologie, si bineinteles mare si soare. Nu in ultimul rand, cele doua zile in care ne-am desfasurat au fost sustinute din plin cu premii oferite de catre prietenii de la GIGABYTE, Corsair, Geil, Epic Gear, Noctua si Coolink. Le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de noi, si au dovedit ca educatia si popularizarea domeniului IT in randul tinerilor sunt uneori mai importante decat preocuparile de ordin pecuniar.

 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 la Academia de Vara ForumIT

 1. Laurentiu a scris pe:

  Faina treaba!

 2. Lucian a scris pe:

  Buna treaba!!! Si frumos rezultatul cu placa GIGABYTE Z77-UP4 TH, doar ca la 10 milioane numai placa de baza entry level nu e…:P
  Keep up the good work!!!

 3. Nicku a scris pe:

  Foarte multa lume prezenta, foarte multe premii oferite (adaug ca au fost substantiale) si totusi comentariile la acest articol lipsesc. Unii pot fi atat de superficiali. Eu nu am fost prezent la eveniment si de abia acum am vazut de acest articol, dar daca as fi ccastigat ceva (orice) cu siguranta v-as fi multumit printr-un mesaj postat aici. Numai bine!

Lasa-ne un comentariu: