LAB501 la Academia de Vara ForumIT

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 August, 2012.

 

Tona de premii 2 – Noctua, Coolink & MSI

 

Cred ca v-ati prins deja ca si in cadrul prezentarii cu numarul doi am oferit mai multe premii. Pe langa perifericele de la Corsair, a venit momentul sa punem pe masa sculele de racire oferite de Noctua si Coolink, Ma refer la 5 cooler-e NH-L12, precum si o gramada de ventilatoare Noctua NF-P12 PWN, NF-P14 FLX, Coolink Swif2 120P si paste termice Noctua NT-H1, respectiv Coolink Chillaramic. Putem spune fara urma de indoiala ca mare parte din participanti nu vor avea probleme cu temperatura componentelor in viitorul apropiat.

Daca Noctua si Coolink s-au gandit la factorul temperatura, cei de la MSi s-au gandit ca poate raman copiii fara tricouri curate in tabara, astfel incat ne-au pus la punct o cutie cu tricouri MSI Z77. Va dati seama cat de cool au fost in tabara copii care au avut tricouri cu gloante, incarcatoare si MSI, nu-i asa?

 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 la Academia de Vara ForumIT

 1. Laurentiu a scris pe:

  Faina treaba!

 2. Lucian a scris pe:

  Buna treaba!!! Si frumos rezultatul cu placa GIGABYTE Z77-UP4 TH, doar ca la 10 milioane numai placa de baza entry level nu e…:P
  Keep up the good work!!!

 3. Nicku a scris pe:

  Foarte multa lume prezenta, foarte multe premii oferite (adaug ca au fost substantiale) si totusi comentariile la acest articol lipsesc. Unii pot fi atat de superficiali. Eu nu am fost prezent la eveniment si de abia acum am vazut de acest articol, dar daca as fi ccastigat ceva (orice) cu siguranta v-as fi multumit printr-un mesaj postat aici. Numai bine!

Lasa-ne un comentariu: