LAB501 la Academia de Vara ForumIT

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 August, 2012.

 

Tona de premii 1 – Corsair

 

Bineinteles, o alta activitate foaaaarte indragita de public s-a desfasurat in paralel cu demonstratia noastra, mai precis concursurile in cadrul carora am oferit premiile generoase puse la dispozitia noastra de catre parteneri. Dupa ce ne-am facut incalzirea cu premiile de la Gigabyte, a venit momentul sa dezlantuim avalansa de premii Corsair asupra publicului. Ne-am incalzit lejer, oferind fiecarui participant cate o bandana Corsair (arghhhh) si cate un sticker Corsair, si apoi am trecut la treburile grele.

Corsair H100 suna bine? Da AX1200? Despre Dominator Platinum, sau SSD-ul Force GS de 240GB nici nu cred ca ar trebui sa mai amintesc, ca s-ar putea sa va para rau ca nu ati fost in tabara. Toate au fost oferite fericitilor castigatori din public, ba chiar si un mouse M60 si o tastatura K60.

Paradoxal, soarta a fost favorabila fetelor in cadrul tragerilor la sorti…ar fi trebuit sa vedeti ce fete faceau baietii cand vedeau ca H100 sau unul dintre kiturile Dominator Platinum DDR3 2600 au ajuns la… cate o tanara pasionata de IT. Au compensat insa pe deplin baietii care au castigat sursa si SSD-ul…ca sa nu se planga nimeni de discriminare…
 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 la Academia de Vara ForumIT

 1. Laurentiu a scris pe:

  Faina treaba!

 2. Lucian a scris pe:

  Buna treaba!!! Si frumos rezultatul cu placa GIGABYTE Z77-UP4 TH, doar ca la 10 milioane numai placa de baza entry level nu e…:P
  Keep up the good work!!!

 3. Nicku a scris pe:

  Foarte multa lume prezenta, foarte multe premii oferite (adaug ca au fost substantiale) si totusi comentariile la acest articol lipsesc. Unii pot fi atat de superficiali. Eu nu am fost prezent la eveniment si de abia acum am vazut de acest articol, dar daca as fi ccastigat ceva (orice) cu siguranta v-as fi multumit printr-un mesaj postat aici. Numai bine!

Lasa-ne un comentariu: