LAB501 la Academia de Vara ForumIT

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 August, 2012.

 

Tona de premii 3 – Geil & Epic Gear

 

Acum, nu va inchipuiti ca nu am mai dat o serie de premii si in ultima zi, nu-i asa? De aceasta data a venit momentul sa scoatem arileria grea de la Geil si Epic Gear. Evident, am inceput ostilitatile impartind in sala bandane si tatuaje Geil pentru fiecare participant, apoi ne-am apucat de treaba…

6 kituri GEIL DDR3 1600 CL 9 4GB si 3 kituri DDR3 1333 CL9 8GB au ajuns in mainile fericitilor castigatori. 32GB de memorie DDR3 ne-au pus la dispozitie in total cei de la GEIL, ca sa nu mai vorbim despre Epic Gear… La fel cum Thortech este brand-ul de surse al celor de la GEIL, Epic Gear este brand-ul dedicat perifericelor pentru gaming. Cei de la Epic Gear au asteptari destul de mari de la acest brand, produsele facand parte din gama high-end. Am oferit cu aceasta ocazie 10 mouse-pad-uri Epic Gear Hybrid Pad, precum si 3 mousi de gaming Epic Gear Medusa!!!

Va dati seama ca si de aceasta data fetele le-au suflat premiile baietilor de sub nas, insa am primit personal feedback de la fericitele gamerite care au castigat mousii Medusa, si pareau foarte incantate de nebunia produsa de Epic Gear (mousii au atat senzor optic cat si laser). Asta nu inseamna ca domnii nu au punctat la capitolele memorie si mouse-pad, si inca un concurs in care am facut o gramada de tineri pasionati de IT fericiti s-a incheiat cu succes.
 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 la Academia de Vara ForumIT

 1. Laurentiu a scris pe:

  Faina treaba!

 2. Lucian a scris pe:

  Buna treaba!!! Si frumos rezultatul cu placa GIGABYTE Z77-UP4 TH, doar ca la 10 milioane numai placa de baza entry level nu e…:P
  Keep up the good work!!!

 3. Nicku a scris pe:

  Foarte multa lume prezenta, foarte multe premii oferite (adaug ca au fost substantiale) si totusi comentariile la acest articol lipsesc. Unii pot fi atat de superficiali. Eu nu am fost prezent la eveniment si de abia acum am vazut de acest articol, dar daca as fi ccastigat ceva (orice) cu siguranta v-as fi multumit printr-un mesaj postat aici. Numai bine!

Lasa-ne un comentariu: