LAB501 la Academia de Vara ForumIT

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 August, 2012.

 

LAB501 – Extreme Mobile

 
Dupa atata nebunie, a trebuit totusi sa luam si o pauza si sa lasam tinerii pasionati sa ia pranzul, sa arate prietenilor ce au castigat si sa respire usurati cateva ore. Nu prea mult insa, pentru ca in a doua parte a zilei am mai tinut o scurta prezentare, mai precis LAB501 Extreme Mobile.

Vedetele au fost Lenovo U410, cu ajutorul caruia am exemplificat conceptul de Ultrabook, Panasonic Toughbook CF-31, cu ajutorul caruia am exemplificat conceptul de laptop extrem, hard-disk-ul extern AData HD710 si Samsung Galaxy Xcover. Ce au in comun ultimele 3 dispozitive o sa va intrebati? Hmm, ia sa ma gandesc, poate rezistenta la socuri, apa si praf? Doooh…

Prin urmare, dupa ce le-am explicat copiilor ce este acela un Ultrabook, a venit momentul cel mai distractiv al zilei, adica hai sa dam cu laptopul sau hard-disk-ul de pamant, respectiv hai sa le facem o baita lui CF-31, HD710 si Xcover. Va dati seama ca reactiile starnite de un laptop de 4KG care aproape sparge gresia in cadere sunt foarte intense, la fel si reactiile pe care le-au avut copiii in momentul in care am scos telefonul din buzunar si am inceput sa torn apa pe el. Eh, cine a zis ca NEXT LAB501 nu poate avea de asemenea o latura extrema?

 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 la Academia de Vara ForumIT

 1. Laurentiu a scris pe:

  Faina treaba!

 2. Lucian a scris pe:

  Buna treaba!!! Si frumos rezultatul cu placa GIGABYTE Z77-UP4 TH, doar ca la 10 milioane numai placa de baza entry level nu e…:P
  Keep up the good work!!!

 3. Nicku a scris pe:

  Foarte multa lume prezenta, foarte multe premii oferite (adaug ca au fost substantiale) si totusi comentariile la acest articol lipsesc. Unii pot fi atat de superficiali. Eu nu am fost prezent la eveniment si de abia acum am vazut de acest articol, dar daca as fi ccastigat ceva (orice) cu siguranta v-as fi multumit printr-un mesaj postat aici. Numai bine!

Lasa-ne un comentariu: