ASUS Geforce GTX 560 DirectCU II TOP

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 17 May, 2011.


.

ASUS GTX 560 DirectCU II TOP

.

.

ASUS ne-a trimit pentru acest test implementarea proprie a chipului GTX 560; aceasta face parte din gama TOP si foloseste un PCB custom, cooler DirectCU II precum si frecvente crescute din fabrica (925MHz GPU / 1050MHz memorie).

.

.

De la prima vedere placa inspira masivitate, cooler-ul depasind ca lungime placa cu ~1cm. Cele 2 ventilatoare sunt diferite, unul este ceva mai gros avand 9 pale pe cand celalalt, fiind mai subtire, a avut nevoie de 11 pale pentru a oferi acelasi airflow. Pe panoul din spate regasim acelasi iesiri: 2 x dual-link DVI si 1 x mini-HDMI; aici trebuie sa remarc si adaptorul mini-HDMI -> HDMI livrat in pachet.

Alimentarea suplimentara a placii este realizata prin intermediul a 2 mufe PCI-Express cu 6 pini. Apreciez rama situata pe marginea superioara a placii, protejand-o pe aceasta de curbarea excesiva a PCB-ului.

Comentarii

9 comentarii la: ASUS Geforce GTX 560 DirectCU II TOP

 1. endluzerul a scris pe:

  tare asta cu rotirea graficului / semnul indecent. am ras bine de tot. oare are de-a face cu prostiile facute in ultima vreme de unii din tabara verde? :))) (590 e un exemplu clar, dar pot pune pe lista si mizeriile gen 550 Ti, si lista poate continua).

 2. ferike a scris pe:

  Concluzie si analiza din intro foarte bune.

  Si mi-a placut versus-ul clock-to-clock, a scos din joc toate instrumentele de marketing nV.

  Ms matose, inca un articol util, educativ!

 3. ionut a scris pe:

  Cer sa mai, ATI sta slab la procesoare recunosc, dar pe de alta parte……review-ul astsa spune tot 🙂

 4. TheDragon a scris pe:

  Foarte frumos structurat articolul insa din punctul meu de vedere Nvidia e pe moarte, nimic inovator, nimic nou, ci doar reeditat.
  Cei de la amd lupta pe mai multe fronturi si din cate se vede nu prea reuseste sa tina pasul cu totul deodata.

  In categoria video se descurca admirabil insa pe cealalta parte avem familii de procesoare pe cale de disparitie, impinse pana la pragul critic al tehnologiei folosite. Promisiuni marete la generatiile noi de procesoare. Sper sa sa ii ajunga pe cei de la Intel si sa ii zdrobeasca 😀

 5. Adik33 a scris pe:

  Super review marca Matose, cat despre Nvidia si placa lor, vorba cantecului, what a fuck ???

 6. Vă mulțumesc sincer că ați postat acest review, mă ajută să iau o decizie mai bună de achiziție. 🙂

 7. theWolf a scris pe:

  @TheDragon

  Mai gandeste-te.
  Nvidia deocamdata are CUDA, care merge mai bine ca OpenCL, procesoarele Nvidia sunt mai puternice decat RADEON la orice ora, maia les in aplicatii high-end iar jocurile cu physix si CUDA tind sa mearga mai bine cu Nvidia. AMD a ramas in urma, Catalyst, n-a fost niciodata un software fericit, intotdeauna a avut bug-uri, indiferent de cat de scumpa e placa ! AMD sta prost la software. Pe partea de jocuri sunt amandoua OK, dar mi se pare ca Nvidia reda mai calitativ, aceleasi imagini.

 8. Alex a scris pe:

  i7 2500k ? poate i7 2600k

 9. dann a scris pe:

  da, cu siguranta i5 2500k ;D

Lasa-ne un comentariu: