Maximus – An Nvidia Studio Machine

Scris de: , in categoria: Placi video, in 5 July, 2021.

Configuratie

 

  
CPUIntel Core i7 11700KF
MotherboardASUS Maximus XIII Extreme Glacial
VGAASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming
RAMCrucial Ballistix Sport LT 3200MHz 32GB
SSDSabrent Rocket 4 PLUS 2TB
PSUSeasonic Connect 750W
CaseRaijintek Paean Premium
OSWindows 10 Pro 64bit

 

Hmm… deci am nevoie neaparat de un notebook sau desktop certificat Nvidia Studio pentru a folosi placa grafica in aplicatii de creatie? Nici vorba – aceste sisteme sunt construite pentru cei care isi doresc o solutie la cheie. Pe de alta parte, entuziastii isi pot construi propriile sisteme in acest sens, ba chiar pot utiliza sistemul de gaming, impreuna cu driverii Nvidia Studio.

De exemplu, noi l-am construit pe Maximus, un sistem potrivit pentru gaming dar si pentru editare sau randare. Acesta este alcatuit dintr-un procesor Intel Core i7 11700KF, o placa de baza ASUS Maximus XIII Xtreme Glacial, un kit de memorii Crucial Ballistix Sport LT 2 x 16GB DDR4 3200 CL16 si un SSD NVMe ultra rapid, mai precis Sabrent Rocket 4 PLUS 2TB. Evident, inima sistemului este ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming, o placa video polivalenta.

Sistemul a fost alimentat de o sursa Seasonic Connect 750W, fiind gazduit de o carcasa Raijintek Paean Premium, in care am montat un combo distro-plate / pompa produs de Raijintek, mai precis Raijintek Acheron 240 DDC RBW, impreuna cu un radiator Rainjitek Calore Elite CA360, pentru racirea procesorului. Placa video poate fi racita cu lichid ulterior – noi am ales sa nu facem acest lucru momentan pentru a o putea schimba la nevoie.

Pentru testul de astazi am utilizat ultimul driver Nvidia Studio disponibil pe site-ul producatorului, mai precis 471.11, precum si o serie de aplicatii dedicate creatorilor.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: