Maximus – An Nvidia Studio Machine

Scris de: , in categoria: Placi video, in 5 July, 2021.

Nvidia Canvas

 
Anuntat in cadrul CES 2020 drept Nvidia Gaugan si ulterior redenumit, Nvidia Canvas este un utilitar care utilizeaza inteligenta artificiala integrata in placile grafice din seriile RTX pentru a transforma desene simpliste in adevarate scene foto-realiste.

Practic, avem la dispozitie o serie de obiecte predefinite (nori, cer, apa, pietris, padure, munti, etc), care sunt trasate in partea stanga a ecranului cu pensula corespunzatoare. Apoi avem la dispozitie 9 scene presetate pentru care putem opta, si intr-o fractiune de secunda schita trasata cu mouse-ul in partea stanga este transformata in imagine foto-realista in partea dreapta, aceasta putand fi salvata sub forma de proiect sau sub forma de fisier PSD.

In acest mod putem realiza fotografii proprii, unice, pe care le putem utiliza pe post de fundaluri pentru scene, de exemplu, in doar cateva minute. Practic, singura operatiune consumatoare de timp este trasarea efectiva a elementelor dorite de catre utilizator, tranzitia dintre acestea si imaginea finala fiind realizata de placa grafica intr-o fractiune de secunda.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: