Maximus – An Nvidia Studio Machine

Scris de: , in categoria: Placi video, in 5 July, 2021.

Aplicatii

 
Nu este pentru prima oara cand testam placi grafice din seria RTX in aplicatii dedicate artistilor digitali. De altfel, am testat RTX 3090 chiar in momentul lansarii, ba chiar si o serie de notebook-uri Nvidia Studio, din gama Lenovo Creator, drept urmare cam stim deja de ce sunt capabile aceste solutii.

De atunci si pana acum insa, au aparut noi driveri Nvidia Studio, precum si noi versiuni ale utilitarelor folosite de noi pentru teste, adica Blender, Davinci Resolve, vRAY sau Octane Render. Mai mult decat atat, de aceasta data am adaugat in teste si benchmark-ul Redshift.

Ce-i drept, am utilizat scene personalizate pentru primul test din Blender, respectiv pentru testele realizate in Davinci. Pe de alta parte, fiecare dintre voi poate verifica performanta sistemului sau si cum se compara acesta cu monstruozitatea construita de noi, utilizand scena BMW din Blender, respectiv benchmark-urile incluse in Octane, vRAY si Redshift, procedeul fiind rapid si destul de simplu.

Astfel, nu este greu sa ne dam seama ca in momentul de fata, pentru utilizatori casnici, care utilizeaza placi grafice din seria RTX 3000, un astfel de sistem, impreuna cu ultima versiune de driver Nvidia Studio, reprezinta cea mai performanta solutie atat pentru gaming, cat si pentru editare video, randare sau modelare.

 


 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: