Nvidia GeForce GTX 680: Partea I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 March, 2012.


.

Benchmark-uri sintetice

.

3DMark 2003


.
3DMark 2003 nu profita la maxim de puterea placilor grafice de ultima generatie, insa este un foarte bun indicator al puterii grafice pure si al performantelor in aplicatii mai vechi. GTX 680 depaseste GTX 580 cu aproximativ 5% si nu se poate apropia de HD 7970, care inregistreaza o performanta foarte buna in acest benchmark.

.

3DMark 2005


.
In 3DMark 2005 rezultatele sunt mult mai apropiate, acesta fiind limitat drastic de procesor. GTX 680 obtine cea mai buna performanta, urmata de HD 7970, GTX 590 si GTX 580. Cu toate acestea, diferentele sunt insignifiante.

.

3DMark 2006


.
Situatia este similara si in 3DMark 2006, unde GTX 680 este urmata de HD 7970 si GTX 580. De data aceasta GTX 590 obtine rezultate mai bune, desi diferentele sunt minore.

Comentarii

52 comentarii la: Nvidia GeForce GTX 680: Partea I – Performanta

 1. Monstru Post author a scris pe:

  Asta este frumusetea overclocking-ului domnule, sa poti sa ai performante bune chiar si cu hardware mai vechi. Asta pe o parte. Pe de alta parte, de ani de zile progresul in domeniul acesta se ofera cu lingurita, pentru a maximiza profitul. Chestie care se intampla din pacate si in multe alte domenii.

 2. Alonewolf a scris pe:

  Parca mi-ai citit gandurile;da asa este suntem aburiti,inselati si manipulati de greii din IT(chiar daca de pe spinarea noastra se imbogatesc ei) dar vina este in totalitate a noastra ca inghitim cu prea multa usurinta toate mizeriile care ni se baga pe gat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, avem contact cu domeniul asta zilnic, e normal sa gandim la fel.

 4. Costi a scris pe:

  Alonewolf te aproprii de performanțele noilor plăci însă cu un consum mai mare. Asta în testele sintetice. Încearcă pe un joc și vezi ce dă.

 5. Alonewolf a scris pe:

  Costi ai dreptate,dar s-a zgariat DVD-ul cu Caysis iar de pe lasttorent n-am reusit sa trag un joc functional,cred ca s-au prostit si astia(urmare ACTA?).

 6. Alonewolf a scris pe:

  Sorri, dar cand overclockezi cred ca e normal sa nu te mai uiti la consum,n-ui asa?

 7. a aparut monstrul de la Asus …”GeForce GTX 680 DirectCU II Top” garnisită cu PCB propriu, frecvenţe ridicate din fabrică, etaj de alimentare modificat, etc. …abia astept sa fie pusa pe masa de OC

Lasa-ne un comentariu: