Review – GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 December, 2016.

Concluzii

 

GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M este lansata de ceva vreme pe piata, disponibilitatea fiind insa destul de limitata, atat in Europa cat si peste ocean. In putinele magazine care o au listata pretul este de 255$, adica in linie cu alte surse de 1200W certificate 80Plus Platinum. Xtreme Gaming este dotata cu electronica de calitate, garantie extinsa de 5 ani si este complet modulara. Partile mai putin bune tin de lipsa modului de functionare semi-fanless, ventilatorul de turatie ridicata destul de galagios cand depasim 60-70% din putere precum si dotarea sursei cu doar 6 conectori PCI-Express 6+2 pini.

Tinand cont de disponibilitatea limitata si de pretul care il depaseste pe cel al unor surse superioare din punct de vedere electric (BeQuiet Dark Power Pro 11 1200W la 240$ si EVGA SuperNova 1200W la 250$), XP1200M va avea dificultati in a se impune pe o piata extrem de competitiva, aflata in continua miscare. Cu toate acestea, eu personal ma bucur sa vad revenirea celor de la GIGABYTE pe piata de surse si astept sa vad de la ei din nou un produs revolutionar, asa cum a fost Odin GT la timpul lui. A… si sa nu uitam… GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M este sursa pe care am folosit-o in constructia lui G30.

 

6

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M

    1. George a scris pe:

      Interesanta sursa, dar vor incepe utilizatorii sa se vaite de coilnoise? si ma speriat rau cablurile alea imprastiata ca niste mate 🙂

    Lasa-ne un comentariu: