Computex 2010 – Lian-Li prezinta o carcasa HPTX

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2010.

EVGA au creat o adevarata nebunie odata cu introducerea pe piata a monstrului EVGA Classified SR-2, fortand prin inghesuirea a doua socket-uri LGA1366 si a 7 sloturi PCI-e pe aceeasi placa de baza necesitatea pe piata desktop si a unui nou standard de dimensiuni, denumit HPTX. Ei bine, cum toti entuziastii viseaza noaptea la un sistem bazat pe asa ceva, reactiile nu au intarziat sa apara si cativa producatori mai cu staif s-au si grabit sa ofere carcase ce pot acomoda monstrul de aproximativ 350 mm latime si 380 mm lungime. Pe aceasta lista scurta se afla bineinteles si Lian-Li, care odata cu prezentarea PC-V2120 la Computex 2010 isi si revitalizeaza linia de produse Big Tower.

Nici utilizatorii ce vor mai multa sobrietate si discretie nu au fost insa uitati de Lian-Li, noul model PC-V354 disponibil in 3 variante coloristice (negru, rosu si alb) putand acomoda un sistem micro-ATX destul de puternic si potrivindu-se in acelasi timp intr-un ambient elegant.

Ce ne-a dat insa pe spate la capitolul design, si aici am reusit sa ignoram complet factori de genul utilitate sau usurinta a asamblarii, a fost micuta carcasa open-air PC-T1 Spider, ceva intre o masa de test si o carcasa de prezentare destinata placilor de baza mini-ITX. Sigur, putini ar putea sa foloseasca asa ceva drept carcasa si utilitatea ei ca masa de bench e zero, mai ales ca nu e compatibila cu placile de baza ATX sau chiar mai mari, insa ca rol mai mult ornamental, eventual cuplat cu componente cu o schema coloristica potrivita, ar putea face o impresie deosebita.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Lian-Li prezinta o carcasa HPTX

Lasa-ne un comentariu: