IoT 2015 – Joyray Tech Jumpy

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 August, 2015.

Jumpy

 
Daca produsul prezentat putin mai devreme nu are cine stie ce legatura cu IoT, Jumpy se incadreaza perfect la categoria “lucruri utile legate la internet”. Produs de compania Joyray Tech, alcatuita din fosti angajati Foxconn, Jumpy este un smartwatch pentru copii cu o abordare usor diferita.

CEO-ul companiei, Jerry Chang, parinte la randul sau, a observat cateva aspecte interesante legate de smartwatch-urile pentru copii. Produsele existente in momentul de fata sunt fie unelte de monitorizare utile parintilor, fie jucarii pe placul copiilor. Prin Jumpy, cei de la Joyray Tech incearca sa imbine ambele aspecte intr-un singur produs.

Astfel, Jumpy este evident legat la internet si parintii pot afla oricand unde este copilul lor sau chiar pot comunica cu acesta prin intermediul ceasului. Nu in ultimul rand, Jumpy monitorizeaza activitatile intreprinse de copil, indiferent ca discutam despre invatat sau joaca.

Pe de alta parte, simpaticul smart watch ofera suficienta distractie si celor mici, prin companionul digital instalat pe ceas precum si prin posibilitatea de a lua parte la diverse jocuri, fie pe ceas fie folosind-ul pe acesta pe post de controller pentru alte accesorii. Pentru o prezentare mai detaliata puteti urmari filmuletul produs de companie aici.

De asemenea, daca doriti sa achizitionati produsul in avans pentru un pret special, sau daca doriti sa comandati o cantitate mai mare, sa deveniti distribuitor sau pur si simplu sa sustineti proiectul, puteti accesa campania lansata pe Indiegogo aici.

 
Jumpy-01

Jumpy-02

Jumpy-03

Jumpy-04

Jumpy-05

Jumpy-06

Jumpy-07

Jumpy-08

Jumpy-09

Jumpy-10

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: