MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.


 

MSI MOA 2012 – Povestea

 

Facand parte din comunitatea LAB 501, care a aparut in primul si in primul rand gratie pasiunii pentru overclocking, poate fi dificil sa te gandesti ca domeniul nu este chiar atat de vechi. Daca ne legam de imbratisarea sportului de catre producatorii de hardware sau chiar de organizarea competitiilor oficiale, atunci istoria devine mult mai scurta.

Dar in aceasta scurta istorie a concursurilor de overclocking, cativa producatori au aratat ca vor sa se implice. Gigabyte si MSI s-au facut remarcati in breasla pentru ca au organizat competitii cu bugete deloc mici. Gigabyte Open Overclocking Championship si MSI Masters Overclocking Arena sunt, de exemplu, competitii de anvergura mondiala, si va puteti imagina eforturile financiare si logistice pentru a organiza etape nationale si continentale, totul pentru a culmina cu finala care strange cei mai buni overclockeri din lume. Iar in ultimii ani noi, romanii, am trait multe bucurii – Matose este campionul en-titre al GOOC-ului, iar ultimele doua titluri MOA au ajuns in Romania, el si Monstru dovedindu-si experienta.

Dar vremurile respective par sa fi apus. MOA este singurul concurs sustinut de un producator hardware care a avut loc la nivel mondial in 2012, chiar si sportul in sine pare sa se fi transformat intr-un continuu proces de binning. S-au schimbat si persoanele care apar in lumina reflectoarelor, asa ca se poate vorbi despre o noua perioada, o noua era daca doriti, in domeniul overclocking-ului. Iar liantul dintre “epoca de aur” si cea moderna o reprezinta in momentul de fata chiar echipa noastra, care a participat si anul acestala finala mondiala prin invitatia celor de la MSI, in calitate de campioni in exercitiu.

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: