MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.

 

Primele cinci locuri in calificarile de pe continentul nostru au fost obtinute, in ordine, de Xtreme Addict & Piwor (Polonia, Xtreme Team), ryba & Joanna (Polonia, ASD Crew), Aristidis & Stelios (Grecia, HwBox Hellas OC Team), Smoke & 12 (Rusia, Team Russia) si Tolsty & cyclone (Ucraina, XtremeLabs.org). Inca o data ne exprimam regretul fata de greci, care nu au putut participa in cele din urma la concurs, din pricina unor probleme avute pe aeroport. Nimic nu este mai frustrant decat sa ratezi o asemenea oportunitate din motive ce nu depind direct de tine, asa ca gandurile noastre sunt alaturi de Stelios si Aristidis. Speram sa ii revedem curand intr-o competitie live!

 

 

In final, primele trei echipe clasate in concursul Lords of Overclocking, organizat de MSI si Futuremark au primit si ele biletele pentru marea finala MOA 2012 din Taipei. dRweEz & ViVi (Africa de sud, Team-RSA), Perica_barii & Quake (Muntenegru & Croatia, HW GURUS) si Coldest & bboyjezz (Indonezia, JagatReview-Binus CE) s-au alaturat celorlalti pentru trei zile de distractie in capitala Taiwan-ului.

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: